Nunta la cort, nunta de vis

O nunta de vis reprezinta momentul vostru special cand va puneti bazele familiei si va bucurati cu prietenii de reusita voastra. Astfel spus, trebuie sa existe o petrecere pe cinste, memorabila si cu impact. Realizarea evenimentului necesita timp si informare ca toate lucrurile sa fie la locul lor. De la lista de invitati pana la preferintele meniurile de mancare, totul trebuie bine organizat.

Trebuie sa luati in considerare varianta de nunta la cort, deoarece nu stiti sigur daca veti prinde loc la restaurantul preferat pentru organizarea nuntii. Astfel, pentru corturi nunta exista varianta EventStuff, care va pune la dispozitie orice va doriti la nunta.

Aceste corturi nunta pot fi pozitionate in gradina dumneavoastra daca doriti sa fie mai aproape de casa, in lumea de basm din livada bunicilor, pe plaja sau chiar intr-o zona de munte unde solul permite acest lucru. Se pot monta corturi nunta si pe sol pavat, fara a fi nevoie de spargere a solului.

Corturi nunta – beneficii speciale

Personalizarea – iti poti alege tipul de mobilier, organizand astfel dupa bunul plac masa mirilor, cat si a invitatilor.

Corpuri de iluminat – veti fi in lumina reflectoarelor in adevaratul sens al cuvantului, deoarece sunteti principalele personaje ale serii.

Accesorii – daca aveti nevoie de o garderoba pentru invitati, tot aici gasiti standere potrivite, cuiere, iar invitatii dumneavoastra nu isi vor tine hainele pe marginea scaunelor. Nu uitati de panoul pe care il veti pune la intrare cu numele mirilor scris, acesta o impresie buna invitatilor atunci cand ajung in cort si se vor simti bineveniti.

Sisteme de imprejmuire – Cateva stalpuri din inox cu cordon de catifea sau cu banda retractabila si un covor rosu, pe langa nota de eleganta, vor face ca invitatii sa se simti speciali.

Ring de dans/scena – Lista ta de invitati este cam mare si te gandesti ca spatiul de dans nu ar fi de ajuns? Iti poti inchiria ringul de dans si sa scapi de aceasta grija. Daca spatiul pe il ai la dispozitie este drept, poti renunta la aceasta idee si sa te distrezi pe deplin. Totul tine de locul unde va fi asamblat cortul.

Echipamente de incalzire – Daca evenimentul are loc toamna sau chiar iarna, se pot inchiria incalzitoare pe gaz sau aparate mobile de aer conditionat.

Alegand printre multitudinea de modele de corturi nunta, vei gasi cu siguranta ceea ce se potriveste evenimentului tau. Alege ceea ce e potrivit pentru tine si invitatii tai si profita de imaginatia ta in organizarea nuntii.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.