Nu vreau ca asta să devină normalitate!

Avem o problemă cu majoritatea influencerilor din online-ul românesc. E groasă! Au apărut în spațiul public o mulțime de personaje care nu au ce căuta pe sticlă. N-am o problemă directă cu ei, departe de mine gândul acesta. Am o problemă, însă, cu ce reușesc aceste personaje să facă.

E tipul ăla grăsuț care se îmbracă ciudat și vorbește pițigăiat, e Rengle care are o atitudine ciudățică, mai e și Morodan care depășește orice barieră a bunului simț, iar lista poate continua lejer cu o mulțime de alte exemple.

Care e problema mea?

Măi, făceți-vă fiecare treaba cum știți voi mai bine, dar nu încercați să transformați toate manifestările voastre în normalitate. Mă refer aici strict la atitudine și la vocabular, comportament, discurs. Orice altceva înțelegeți, nu-mi asum.

Orice puștan are acces la internet și-i poate vedea făcând scene de astea. Oamenii ăștia influențează și sunt extrem de promovați pentru că reșesc să facă rating. Uitați-vă cum vorbește Morodan în bucata de clip de mai jos. Cum ar fi să vedem tonul ăsta în rândul tuturor copiilor? La fel și cu atitudinea. Cum ar fi să auzim înjurăturile tipului grăsuț sau victimizarea continuă a lui Rengle?

Și nu-mi spuneți fraza aia ”dacă nu-ți convine, nu te mai uita la ei”, că nu se aplică atât timp cât sunt peste tot!

Care-i mesajul lor? Ce aduc ei bun în online? Pe lângă situațiile penibile pe care le creează, care-i faza cu prezența lor?

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.