Nu poti schimba trecutul, insa poti invata ceva din el si sa treci mai departe

Sunt perioade in viata care efectiv te ingenuncheaza si te fac sa vrei sa renunti la tot. Simti nevoia sa te refugiezi undeva, intr-un colt in care nu te vede nimeni, unde sa plangi, sa te descarci si sa fii lasat in pace.

Cu siguranta ca toata lumea trece la un moment dat prin astfel de perioade, insa la unii trec, la altii raman si se lupta zile, luni, poate chiar ani cu niste probleme din trecut care efectiv nu pot trece peste ele.

Nu mai trai in trecut!

De multe ori dragostea doare, despartirile dor atat de tare, incat, simti ca inima ta este sfaramata bucatele si nu gasesti nimic bun ca sa o lipesti la loc. Este greu, este dureros atunci cand suferi din dragoste, pentru ca s-au investit niste sentimente puternice care credeai ca iti vor tine relatia o vesnicie.

Atunci cand afli ca cel pe care il iubeai atat de mult avea o relatie paralela, te-a mintit in permanenta si-a batut joc de tine in cel mai josnic mod, iar tu aveai planuri marete cu el, te visai mireasa, cu o familie frumoasa, cu o casa construita de voi, pur si simplu simti o dezamagire atat de mare, incat efectiv mintea si sufletul tipa la tine ca nu mai poti continua, nu mai rezisti.

Te vezi singura, parasita si neinteleasa de nimeni. Si nu poti discuta cu familia ta pentru ca i-ai supara prea tare, iar cu prietenii n-are rost, ai realizat ca nu mai ai nici un prieten, pentru ca ai preferat sa renunti la ei in favoarea relatiei tale pe care o credeai perfecta.

Aceste momente sunt critice in viata ta si daca nu iei o decizie ferma de a trece peste trecut si de a primi ajutorul unei persoane specializate, care iti intelege suferinta si face tot posibilul sa te ajute, viata ta poate lua o alta intorsatura. De exemplu, aici gasesti un psiholog bun din Bucuresti care intr-adevar te poate ajuta sa treci peste aceste momente critice.

Un specialist care a studiat ani de zile psihologia, are capacitatea de a vedea altfel lucrurile din exterior si te poate ajuta sa treci peste aceste momente care te chinuie. Trebuie doar sa fii deschisa si sa iti doresti cu adevarat sa faci o schimbare in viata ta.

Nu putem fugi de trecut, face parte din viata noastra, insa putem vedea partea mai putin urata a lucrurilor, putem invata din el si trece mai departe. Psihologul Daniel Ivan, are o experienta vasta in domeniu si are capacitatea de a gestiona diferite situatii. Este foarte frustrant atunci cand nu poti sa discuti cu nimeni, nu te asculta si nu te intelege nimeni. De aceea, mai ales in astfel de situatii, un psiholog precum Daniel Ivan este vital.

Fa alegeri potrivite la timpul potrivit

In viata uneori este despre alegeri. Alegi sa traiesti in trecut sau sa inveti ceva din el si sa treci peste. Alegi sa faci o schimbare radicala in viata ta ca sa iti fie bine sau alegi sa te complaci asteptand o minune. Alegi si accepti ca ai nevoie de ajutor de specialitate sau te refugiezi in depresie crezand ca va trece. Totul depinde de tine, fa alegeri potrivite la timpul potrivit. Psihologul Daniel Ivan te poate ajuta.

Intra in cadrul site-ului oficial www.danielivan.ro sa afli mai multe informatii sau scrie un email la [email protected].

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.