Nu-mi Plac Lepșele

Hands of Businesswoman Using LaptopNu-mi mai plac. La început chiar îmi plăcea cum mergea o astfel de leapșă și apărea pe zeci de bloguri, dar acum nu le mai înțeleg rolul, adică oferi link-uri gratis și trebuie să răspunzi la niște întrebi aiurea de tot, astea sunt bune doar ca să le postezi atunci când nu ai nici o idee, așa o să procedez și eu pe vechiul meu blog personal, dar asta nu înseamnă că o să iau orice leapșă cu întrebări idioate sau întrebări care se repetă.

Sunt și ele bune într-un fel, te împrietenești cu mai mulți bloggeri, faci rost de câteva link-uri dacă ai mulți prieteni în online, dar în același timp trebuie să oferi link-uri și să ai conținut pe jumătate copiat, adică întrebările din lepșe.

Spuneam că o să fac astfel de lepșe pe celălalt blog pe care m-am hotărât să scriu numai pentru Google, este un blog bun care o să mă ajute să-mi promovez viitoarele proiecte, o să scriu lucruri interesante dar și curate, fără prea multe link-uri, iar între articolele care au link-uri în ele o să fie articole curate, fără nici un link, doar content curat. Este un blog extrem de bun, cel mai bun care-l am până acum, mai bun ca acesta pentru că are mai multă vechime, dar și PageRank. Presimt că în februarie o să rămână tot la același PageRank sau va primi unul mai mare, ca în mai să-i prelungesc domeniul, merită.

Deci, vouă vă plac acele lepșe care au câteva întrebări foarte slabe în genul: „ce faci?”? Lepșele ar putea fi ceva foarte buni dacă ar pleca de la persoane deștepte, să vină cu ceva nou, distractiv și ingenios.

3 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.