Nu mai dați like la propriile poze sau postări

Mulți nu înțeleg că e aiurea să-ți dai like singur și se scuză cu următoarea întrebare: „Dacă mie nu-mi place poza mea, ce pretenție am eu să le placă altora?”. Greșiți! E normal să-ți placă o imagine cu tine din moment ce ai postat-o pe FaceBook. Nu e ca și cum ai fi obligat să postezi orice imagine cu tine, tu îți alegi cea mai bună imagine și o postezi pe profilul tău, o postezi pentru că-ți place, nu trebuie să-ți dai singur like pentru că se subînțelege deja că-ți place. Chestia asta se aplică și la postări, e normal să-ți placă dacă ai scris tu acea postare.

Nu vă mai dați like singuri, e ca și cum te-ai săruta singur în fund și te scuzi cu „Dacă nu mă sărut eu în fund, ce pretenție am să mă sărute alții în fund?”. E de maro și trebuie să înțelegi asta.

Dacă faci asta doar pentru a scăpa de „0 people like this”, roagă un prieten să-ți acorde un like, este mai onorabil să cerșești like-uri decât să-ți dai singur. FaceBook e un site de socializare, deci folosești această rețea pentru a socializa cu alții, nu pentru a socializa cu tine. Nu-ți ceri propria părere despre o imagine sau postare de-a ta, ceri părerea prietenilor tăi.

E lămurită?

LikingYourOwnFacebookStatus-5611

3 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.