AlexScrie.Ro

Nu mai dați like la propriile poze sau postări

Mulți nu înțeleg că e aiurea să-ți dai like singur și se scuză cu următoarea întrebare: „Dacă mie nu-mi place poza mea, ce pretenție am eu să le placă altora?”. Greșiți! E normal să-ți placă o imagine cu tine din moment ce ai postat-o pe FaceBook. Nu e ca și cum ai fi obligat să postezi orice imagine cu tine, tu îți alegi cea mai bună imagine și o postezi pe profilul tău, o postezi pentru că-ți place, nu trebuie să-ți dai singur like pentru că se subînțelege deja că-ți place. Chestia asta se aplică și la postări, e normal să-ți placă dacă ai scris tu acea postare.

Nu vă mai dați like singuri, e ca și cum te-ai săruta singur în fund și te scuzi cu „Dacă nu mă sărut eu în fund, ce pretenție am să mă sărute alții în fund?”. E de maro și trebuie să înțelegi asta.

Dacă faci asta doar pentru a scăpa de „0 people like this”, roagă un prieten să-ți acorde un like, este mai onorabil să cerșești like-uri decât să-ți dai singur. FaceBook e un site de socializare, deci folosești această rețea pentru a socializa cu alții, nu pentru a socializa cu tine. Nu-ți ceri propria părere despre o imagine sau postare de-a ta, ceri părerea prietenilor tăi.

E lămurită?

LikingYourOwnFacebookStatus-5611

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Hah! Nici eu nu-i suport pe ăia care fac asta. Postezi o melodie, evident pentru că îți place dar îi dai like, să se vadă plăcerea în variantă dublă. La fel și cu pozele. „Aha, ce mișto am ieșit. Frumos m-o mai făcut mama. Ia să-mi dau like.”
    Eu cred că mai degrabă e o problemă în ceea ce privesc like-urile. Unii tânjesc atât de mult după ele, încât postează zilnic o poză nouă cu ei. Sunt de-a dreptul enervanți. Poate că au impresia, că dacă nu le primesc, lumea lor se sfârșește. Hah.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.