Nu Am Talent La Desen

extremely_well_done4De când mă știu nu prea le am eu la desen. Totul până la pensoane, culori și tot ce ține de desen. Nu sunt făcut pentru asta, nu am talent, de fiecare dată când sunt nevoit să fac un desen pentru școală ori împrumut de la cineva unul cât să fiu notat, ori pun pe altcineva să-mi facă unul, dar niciodată făcut de mine pentru că sunt un dezastru.

Tocmai vorbeam astăzi cu profesoară de desen despre acest lucru, o înțeleg și pe dumneaei totuși pentru că este plătită să predea acel obiect tuturor, fie că avem talent sau nu, tot aceleași desene trebuie să le facem toți, dar parcă prea exagerat este să pui un elev de la matematică-informatică să-ți facă un desen ca un student de la artă, cu umbre, cu toate detaliile și tot ce ține de profesionalism. Adică, noi suntem cu numerele, adunări, scăderi, radicali, funcții, algoritmi, din astea lume, nu prea suntem buni să ținem pensonul în mână. Cel puțin mie această materie mi se pare în plus, dar dacă tot este pusă în orarul nostru până în clasa a 11-a îmi pare a fi o materie care să ne ajute mai mult să ne mărim media, adică o materie în dreptul căreia să avem 10, nu să fim controlați la sânge.

Urăsc desenul, deși am unele idei frumoase, mă gândesc cum ar veni încadrat în pagină un anumit desen, ce detalii i-ar da mai multă frumusețe, dar când vine vorba să trec la practică sunt un dezastru.

12 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.