AlexScrie.Ro
bloguri

Nișarea blogurilor generale

Am inceput să lucrez la unul dintre cele mai dificile proiecte pe care mi le-am impus pentru 2021. Am mai multe bloguri pe care le-am alimentat de-a lungul timpului cu articole. Unele sunt aproape moarte, altele mai dau semne de viață. Doar cu articole nu trăiesc, au nevoie de mai multe de atât.

M-am apucat de lucru cu 5 dintre ele. Adun link-uri, le-am ales câte o nișă, le-am aranjat din punct de vedere al aspectului și am făcut puțină curățenie. Partea cea mai grea este că trecerea de la general la o anumită nișă nu trebuie să fie făcută brusc, ci cu atenție. Mergem pe vârfuri pentru că Google e sensibil și devine tot mai pretențios.

Lucrez de câțiva ani buni cu bloguri și am încredere în cunoștințele și resursele pe care le am. Blogurile care-mi aduc astăzi sub 10 unici pe zi vor ajute și la mii, dar trebuie să investesc mult timp și muncă.

Tocmai am prelungit domeniile și pachetele de găzduire pe care le dețin, iar cu această ocazie le-am trecut pe firmă. Sunt dispus să investesc munca și timpul de care au nevoie, dar uneori e greu să scrii pentru tine după ce ai livrat deja 10 articole pentru agenții.

Am scris asta doar pentru a avea o evidență, un punct de plecare, la fel ca în cazul tranformării fizice.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • De ce nu faci outsourcing la articole?

    Până la urmă investești timpul tău acum, dar mai bine îl economisești și te ocupi de direcție, idei, marketing, seo și ce mai ai nevoie.

    Dacă folosești reddit, vezi /juststart.

    • Cu scriere de articole mă ocup mare parte din zi. Asta fac, scriu articole și le vând. Mi-ar fi greu ca pentru proiectele mele să apelez la alte persoane ținând cont că eu cu asta mă ocup.

    • @Alex un fel de outsourcing ar fi și un asociat sau angajat, mai degrevezi din sarcini ai mai mult timp să cauți noi proiecte, clienți, etc.

  • Felicitări pentru curaj! Și ai grijă să nu-ți piară acest entuziasm de-alungul timpului când lucrurile uneori pot deveni grele. Mult succes! Și te-am trecut deja în Blog-rollul meu alături de Pato și Marius. Pentru că sunt curios cum vei evolua.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.