AlexScrie.Ro

Ne mai facem și noi mari, bloggerii mici?

Dacă nu ne ajutăm între noi să creștem, e destul de greu să-i mai dăm jos pe cei care sunt acolo de ani buni și pare că s-au plictisit de poziția asta. Nu este musai să îi dăm jos, ci măcar să le facem concurență. Nu se poate ca atât timp cât suntem și noi activi aici de ani buni să nu mai dăm înainte deloc. Dar este numai vina noastră.

Nu ne mai citim unii pe alții, nu ne mai recomandăm, nu facem schimburi de idei, nu vorbim între noi, nu ne comentăm articolele, nu discutăm despre ce a scris fiecare dintre noi și nu ne ajutăm să creștem împreună, lucruri pe care cei mari de acum le-au făcut și încă le fac.

De astăzi schimb strategie și încerc să dau tonul la mica schimbare. O să mă vedeți pe blogurile voastre cu cele mai bune comentarii, o să vă distribui articolele bune și o să îmi dau și eu cu părerea despre subiectele pe care le abordați.

Să ne citim cu bine! – spuneam pe la începuturile mele.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Într-adevăr, e greu. Bloggerii mari au deja formată o comunitate, astfel că deja au trecut de faza asta. La noi e mai dificil, mai ales că nu dedicăm prea mult timp scrisului de articole pe blog. Ca un sfat, scoate tema de mobil de la Jetpack și las-o doar pe cea normală, că se vede bine tema Hiero de pe telefon .

  • Eu unul nu mi-am propus niciodata sa ma iau la tranta cu topul fiindca am inteles ca nu pot sa ma pun cu vedetele, imi placea mica mea comunitate care s-a creat natural faptul ca nu avea conflicte deschise cu nimeni si ca reuseam sa le dau cu flit celor care incercau sa hate-uiasca astfel incat sa pastrez pe blogul meu o atmosfera placuta atat pentru mine cat si pentru cititori.

    Nu mai am timp nici sa fiu la curent cu presa…doar cacaturi gen care sunt impinse la maxim in fata, precum stirea cu medicul plastician de origine Italia, parca e castravete Fabio. Ce as putea sa comentez? Ca mi-e rusine ca tara este reprezentata la nivel inalt de „rosii de origine controlata Romania”, as prefera sa scrie EU.

  • Nu e vorba de luat neapărat la trântă, ci doar de a mai crește și noi, cei micuți. Pato, noi avem câțiva ani buni de când suntem doar la nivelul ăsta, poate merităm mai mult, fie doar și pentru anii ăștia în care am tot scris.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.