AlexScrie.Ro

Navetă: Din Autobuz

Autobuz_RATB_Mercedes_Citaro_2_-4700Pentru că sunt navetist și sunt nevoit să merg în fiecare zi cu autobuzul, dau peste diferiți oameni care mai de care complicați și care gândesc în niște moduri absolut ciudate. De foarte puține ori se întâmplă să prind și eu un loc liber în autobuz, chiar dacă de cele mai multe ori sunt locuri libere.

Sunt unele persoane care le ocupă pe amândouă, chiar dacă nu au plătit două bilete. Unii își lasă bagajele pe un scaun, iar pe celălalt stau ei, comozi și foarte relaxați, cât de mult te-ai uita la ei și la scaunul gol gen „știți, mai e un scaun liber, iar eu stau în picioare”, nu vrea să înțeleagă și se ține tare pe poziții, bagajele au scaunul lor.

Mai este un tip de oameni, cei care ocupă două scaune în autobuz, chiar dacă nu au bagaje, iar unii nu pentru că sunt foarte grași, ci că vor să stea pe primul scaun, nu cel spre geam, dar nu vor să se dea nici în ruptul capului la o parte să treci tu, să stai liniștit jos.

Ar trebui ca lumea să fie educată în această privință, gen „10 lucruri de știut în autobuz”.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • am făcut și eu naveta doi ani de zile, însă la orele când plecam și mă întorceam eram în procent de 95% elevi, chit că prindeam sau nu loc pe un scaun, era o distracție totală în microbuz. pe de altă parte, într-a noua cedam locurile celor bătrâni, majoritatea cerând acel loc cu o nesimțire de neimaginat, cu toate că mă ofeream să-l cedez. peste un an, am fost eu ăla nesimțitul și nu cedam locul nici în ruptul capului, plus că deja îmi făcusem un talent la prins locuri. cel mai enervant la bătrâni, înafară de nesimțire este faptul că nu se spală. cred că am fost offtopic, în fine…

  • Eu am intalnit si oameni mai respectuosi in autobuz care s-au mutat pe scaunul de la geam doar pentru a ma lasa si pe mine sa stau jos , doar ca asta nu se intampla in fiecare zi!

  • Ar trebui sa-i ceri la respectiva persoana sa se dea mai incolo, dar si asta e greu totusi, parca nu iti vine sa-i spui, ai prefera sa o faca totusi.

    • degeaba ii spui, incepe cu teorii ca ei sunt batrani si noi astia tineri suntem niste nerusinati

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.