Narcis Iustin Ianău La Eurovision 2013

Îl mai ține cineva minte pe Narcis Iustin Ianău? Este tipul care a impresionat România cu talentul lui la emisiunea Românii au Talent, îl știu din vremea în care încă mă mai uitam la televizor și emisiunea de care am menționat era una dintre preferatele mele, acum nu-mi mai place, sincer. Dacă nu mă înșel, este tipul în defavoarea căruia a câștigat Adrian Țuțu, pe atunci eram mare admirator al lui, nu descoperisem muzica pe atunci.

Narcis s-a ținut de treabă, a muncit mult să-și îndeplinească visul, cel de a fi mare, de a arăta lumii talentul lui, iar acum este unul dintre cei care s-au calificat pentru selecția națională Eurovision 2013. Participă cu melodia pe care am atașat-o și eu mai jos, îți vine greu să crezi că este cântată de un băiat, dar acesta este talentul lui. Melodia poartă numele de „Seven”, melodie la care textier și coautor este chiar el.

„SEVEN-ul pregatit pentru Eurovision 2013 imbina mai multe stiluri de muzica electronica: sunete de dubstep, trompete, house, beat de techno, sunete de big-beat si altele … si creeaza un melanj de muzica electronica impreuna cu elemente de muzica clasica”.

„Eu o vad ca o metafora a dragostei prin prisma mesajelor cifrei 7.

Piesa aceasta este ceva neobisnuit … si sper sa va incante in curand” a spus Narcis Iustin Ianău pe pagina personală de FaceBook.

9 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.