MyPanasonic – magazinul cu de toate pentru casă și birou

Când vii obosit acasă după o zi de lucru tot ce vrei este să faci un duș, să-ți încălzești ceva de mâncare la microunde și să te trântești pe canapea în fața televizorului. De multe ori visezi toată ziua la cum îți vei petrece seara. În cel mai leneș mod posibil, nu-i așa? Cea mai mare dezamăgire e să vii acasă și să nu-ți meargă televizorul sau mașina de spălat sau să-ți găsești frigiderul stricat și înghețata din congelator topită. Ce faci când astfel de probleme se tot repetă?

19723_vestel_feature_pcme_2-2-1_01

Schimbă macazul
Uneori, când voia să anunțe că i-a ajuns cuțitul la os și că vrea să ia o hotărâre fermă și irevocabilă, bunică-mea spunea că a venit vremea să dea milităria jos din pod. Așa și tu! Dacă vezi că ți s-a stricat frigiderul o dată, de două ori, de trei ori și tot chemi pe cineva să-l repare ca să te trezești cu el din nou stricat înseamnă că a venit timpul să schimbi și firma și frigiderul și tot. Dacă decizi să-ți înnoiești flota de electronice și electrocasnice o poți face în cel mai simplu mod pe mypanasonic.ro.

Ce găsești la MyPanasonic
În magazinul mypanasonic.ro găsești tot ce-ți trebuie pentru o casă cu tot confortul și pentru zile de muncă productivă la birou. De la televizoare de ultimă generație la electrocasnice, camere foto și video și aer condiționat la telefoane, căști și sisteme de iluminat pe toate le poți comanda, cu garanție valabilă, de la reprezentanța Panasonic în România. Vrei să fii sigur că ajungi acasă și te poți uita fără probleme la filmele favorite? Ia-ți un Blu-ray player sau un DVD-player de la MyPanasonic. Sau un sistem home cinema și un televizor 4k. Sigur n-ai să te mai plictisești stând acasă.

MyPanasonic la birou
Pe mypanasonic.ro la categoria office găsești cele mai eficiente și mai rapide multifuncționale, scannere, faxuri și consumabilele de care ai nevoie zi de zi pentru volumul de lucru dintr-o firmă. Tot pentru birou mai ai nevoie de centrale telefonice, telefoane PBX, telefoane Dect, telefoane analogice și accesorii. Toate produsele sunt originale, au o durată de viață foarte lungă, sunt făcute pentru utilizarea intensă din cadrul firmelor și răspund perfect cerințelor unui mediu de afaceri dinamic și în plină dezvoltare. Obiectele sunt compacte, rezistente, pot fi mutate cu ușurință dintr-un loc în altul iar firma oferă service și consultanță pentru montaj.

Ca să scapi definitiv de probleme și frustrări fără rost e bine să faci alegeri cât mai bune și să mergi pe mâna specialiștilor în electronice și accesorii de la Panasonic. Fie că e vorba de un simplu espressor pentru cafeaua de dimineață fie că e vorba de o centrală telefonică pentru restaurant, pensiune, hotel sau magazin, calitatea contează înainte de toate. Nu vrei să pleci din casă fără o cafea la bord? Atunci comanzi un espressor de cea mai bună calitate de pe mypanasonic.ro și te asiguri că nu vei avea surprize. Rutina e bună. Nu ne putem permite surprize de niciun fel în zilele grele, aglomerate în care totul trebuie să meargă șnur. E bine să știi că totul merge perfect! Zilele tale sunt măcar puțin mai relaxate și mai luminoase când ai certitudinea că poți să-ți mănânci seara înghețata favorită!

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.