AlexScrie.Ro

Muncă, mai puțin bla-bla-uri

Mai țineți minte ce spuneam prin 2016 despre maturizare? Expresia aia de la finalul articolului cu „Îmi aștept binele!” mă amuză groaznic acum, când am observat că binele ți-l poți face doar tu, muncind mult și luând-o mereu de la capăt.

Când îmi mai găsesc timp și îmi amintesc că am un blog pe care mi l-am dorit întotdeauna cât mai apreciat caut articole scrise de mine din anii trecuți. S-au schimbat multe la mine, la fel a rămas doar motivația și ambiția de a face să fie bine, dar și plăcerea de a scrie. Acum scriu în câteva zile cât am reușit să scriu pe acest blog în 8 ani.

Motivația e excelentă, optimismul este bun, dar doar atunci când au la bază munca. Ne place să ne mințim că va fi bine, că o să vină și timpul nostru, că vom fi de succes, dar fără să muncim rămânem doar cu vorbele. Toate aceste idei frumoase despre viitor trebuie să intervină atunci când schiopătăm din muncă, nu înainte de a da din coate!

Credeți sau nu, blogul ăsta are deja 8 ani și foarte puține articole scrise pe el. Trebuie să-l consider parte din muncă pentru a-l ridica, nu doar o ciornă pe care arunc câteva rânduri când îmi fac timp.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Și eu am 5 ani de blog dar nu se vede deloc. L-am negrijat foarte mult și m-am ocupat de un canal de youtube deși un articol e mai ușor de făcut decât un video.

  • Dacă lucrezi, este foarte greu să scrii zilnic articole. Și eu sunt în aceeași situația. Am avut blog acum mai mulți ani, acum am reînceput din nou după o pauză mai lungă. De data asta am zis că nu mă mai las!
    Mult succes!

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.