Multi nu au inteles FaceBook-ul

FaceBook-ul nu mai este de mult o retea de socializare care sa surprinda. S-a promovat atat de mult in ultimul timp idioti care nu stiu sa foloseasca aceasta retea incat acum, cu totii putem crede ca nimic nu este imposibil in online, dar mai ales pe FaceBook. Postarile cu fel de fel de cocalari si pitipoance care distribuie imagini porno numai pentru cateva sute de like-uri au impanzit aceasta retea care poate fi folosita in foarte multe moduri productive, moduri care te pot ajuta intr-un bussiness online sau pe parte personala, in offline.

Numarul de like-uri la o poza a devenit un motiv de lauda si in viata de zi cu zi, iar asta incurajeaza fetele cu mult sub 18 ani sa-si arate formele inca nedefinite, dar si unele parti intime, pentru a atrage astfel atentia cocalarilor labagii in spre a da like dupa like si comentarii de genul „frumoas-o, mancatias formele tale nedefinite si partile intime inca in sange”.

Consider ca trebuie facut un tutorial intitulat „Cum se foloseste FaceBook pentru a avea ceva de castigat” si distribuit in masa, prezentat prin scoli, licee, camine studentesti si oriunde sunt adunari de multi oameni. FaceBook-ul iti poate aduce bani, te poate face cunoscut, te poate implini oarecum daca faci ceva cu cap si este remarcat, apreciat si laudat. Saracul Zuckerberg nu a vrut sa se uploadeze excesiv materiale pornache, a dorit sa faca o retea de socializare pe care oamenii sa se imprieteneasca, iar mai apoi a transformat asta intr-o afacere care trebuie exploatata de toti, pe FaceBook sunt multi, foarte multi oameni, haideti sa ne gandim cum sa-i adunam si sa-i trimitem pe un alt site eventual care sa ne apartina si ne produce bani.

Sunt si foarte multi care au inteles aceasta retea, care fac „performanta” de a tine captivi mii de oameni, oameni care ii urmaresc si ii apreciaza, care le cumpara produsul sau care intra de pe FaceBook pe pagina lor personala de pe internet.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.