Mulți dintre voi scrieți foarte bine, dar nu unde trebuie

Nu sunt de acord cu cei care scriu bine și aleg să-și posteze gândurile pe FaceBook și am să spun, scurt/2, de ce:

1. De ce să produci conținut pentru FaceBook când poți produce pentru tine?

Un blog îți poate aduce foarte multe beneficii, iar dacă te afli printre oamenii care se joacă frumos cu multe cuvinte, ar trebui să reprezinte singurul tău loc unde să scrii. Conținutul de calitate este de apreciat și de Google, dar și de unii advertiseri care ar alege să plătească pentru cuvintele tale. Postând pe FaceBook, nu faci decât să te bucuri pe termen scurt de ceva reacții, iar apoi să pierzi o scriitură bună printre mizeriile ce sunt postate de cele mai multe ori pe această rețea.

2. FaceBook și ideile lor

Pentru că FB se schimbă de la o zi la alta, riști să-ți pierzi complet conținutul și astfel să nu-ți mai poți citi nici tu ceea ce ai scris cu ani în urmă, cu toate că textul era foarte bun. Pe pagina ta online (blog), singurul care poate face schimbări ești tu, iar textele tale rămân online atâta timp cât tu-ți plătești hostul și domeniul. Mai mult decât atât, te poți ajuta de FB share-uind link-ul articolului pe rețelele de socializare, doar în aceste cazuri este site-ul lui Zuckerberg eficient.


Așadar, deschid o invitație tuturor celor care au ceva de spus și consideră că au talent în ale scrisului să mă caute ori de câte ori simt un nerv pe care vor să-l exprime în cuvinte pentru a posta pe blogul meu!!!

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.