Un motiv pentru care nu-mi place iarna

Am recunoscut de fiecare dată că iarna nu este chiar anotimpul meu favorit. Bine, îmi place atmosfera ce se creează în jurul sărbătorilor de iarnă, îmi place să mă bucur de Crăciun și să ascult un colind cu o cană de ceai sau lapte în mână, îmi place să privesc focul din șemineu și să mă uit pe fereastră cum ninge, îmi place cam orice este confortabil, romantic, frumos.

semineu

Dar totuși am spus că nu îmi place iarna, deci trebuie să vin cu argumente sau măcar un argument.
Iarna ar fi un anotimp frumos dacă ar avea o temperatură constantă, o temperatură la care să ne obișnuim și să trăim la acele grade timp de 3 luni. Dar nu e așa. Sunt zile în care efectiv nu ai ce caută afară, temperaturile sub -15 grade nu sunt de suportat, nu sunt pentru oameni. Mai sunt și zile decente, în care te poți plimba sau arunca un bulgăre de zăpadă, zile pentru care așteptăm iarna.

Problemele de acum încep. Schimbările astea de temperaturi sau doar temperaturile foarte scăzute nu fac tocmai bine corpului nostru. Dar nu vreau să mă refer la tot corpul, ci doar la pielea noastră. De revelion am avut toată fața uscată, iar mâinile crăpate. Nu este tocmai plăcut să ai astfel de probleme cu pielea, nimeni nu vrea să aibă piele uscată. Sincer vă spun că nici acum nu am reușit să-mi hidratez mâinile în totalitate, gerul tras atunci încă și-a mai lăsat ceva urme pe mâinile mele, chiar dacă am folosit diverse creme. Mai există și varianta că nu am folosit produsele potrivite pentru afecțiunea mea, iar din acest motiv am ajuns să caut ceva care să mă ajute. Așa am dat peste gama tractopon de la Vectem, par cei mai profesioniști de pe piață și tratează problema pielii uscate cu multă seriozitate.

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.