scurt pe doi – despre modul în care scriu pe blogul meu

Am întâlnit zilele trecute anumiți oameni care critică ușor, dar cu respect, modul în care eu îmi exprim opinia pe pagina mea. Deși am mai scris despre asta, aduc în completare câteva informații. Un blogger nu este echivalentul unui jurnalist, nu încerc să „dau bine” în niciun mod pe fițuica mea online, aici doar îmi spun părerile și o fac în cel mai sincer mod, îmi rezerv dreptul de a mai „folosi” câte o partea a corpului, chiar dacă pe unii îi deranjează.

Jurnalistul scrie la comandă, pe blogul meu scriu ce-mi taie mie capul, în calitate de blogger. Nu trebuie să mulțumesc pe nimeni, textul meu nu trece prin mâna nimănui înainte de a fi publicat.

Orice articol de pe blogul meu nu este un comunicat de presă, nu este o scrisoare deschisă și nici măcar ceva oficial, este un articol pe blogul personal, o părere a mea, exprimată exact cum o gândesc. Blogul meu este locul în care scriu direct, cum îmi place, cum gândesc, nu e ca și cum aș scrie pentru clienții care îmi dau anumite criterii despre cum să contruiesc un text.

Tbag

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.