Moda Contului De Pe Ask.fm

creierEste o nouă modă pe FaceBook să ai cont pe ask.fm, acolo poți primi întrebări de la persoane care nu se semnează, normal că întrebările sunt de genul „mai ești virgină?” ; „ce e cu paranteza dintre picioarele tale?” ; „cu fața asta faci Crăciunul?”, pentru că toți sunt șmecheri și hateri când sunt sub anonimat.

Partea amuzantă este că mulți se plâng că primesc întrebări stupide, ei așteptându-se la foarte multe complimente și la întrebări decente, care să-i ridice în slăvi, să-i laude și să-i sărute în dos.
Din curiozitate, am mai trecut și eu pe câteva astfel de pagini, am văzut că majoritatea dintre cei care își fac cont pe acea idioțenie cer ca cei care le pun întrebări mai puțin decente sau își bat joc de ei să se semneze, iar asta este o idioțenie mai mare ca site-ul ask.fm, chiar dacă este foarte greu de ajuns la acel grad.

Deschizându-ți un cont pe acel site le dai șansa tuturor haterilor să își bată joc de tine, să-ți spună ceea ce nu-ți pot spune decât sub anonimat. So, nu vă mai plângeți că sunteți înjurați, este numai vina voastră.

Gândiți logic, dacă cineva vrea să-ți adreseze o întrebare decentă, ți-o poate adresa direct pe FaceBook sau de ce nu, în față, dar dacă vrea să afle ceva mai puțin decent, devine tipul șmecher și ironic, încercând să fie troll sub anonimat.

Amin.

6 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.