AlexScrie.Ro

Moda Contului De Pe Ask.fm

creierEste o nouă modă pe FaceBook să ai cont pe ask.fm, acolo poți primi întrebări de la persoane care nu se semnează, normal că întrebările sunt de genul „mai ești virgină?” ; „ce e cu paranteza dintre picioarele tale?” ; „cu fața asta faci Crăciunul?”, pentru că toți sunt șmecheri și hateri când sunt sub anonimat.

Partea amuzantă este că mulți se plâng că primesc întrebări stupide, ei așteptându-se la foarte multe complimente și la întrebări decente, care să-i ridice în slăvi, să-i laude și să-i sărute în dos.
Din curiozitate, am mai trecut și eu pe câteva astfel de pagini, am văzut că majoritatea dintre cei care își fac cont pe acea idioțenie cer ca cei care le pun întrebări mai puțin decente sau își bat joc de ei să se semneze, iar asta este o idioțenie mai mare ca site-ul ask.fm, chiar dacă este foarte greu de ajuns la acel grad.

Deschizându-ți un cont pe acel site le dai șansa tuturor haterilor să își bată joc de tine, să-ți spună ceea ce nu-ți pot spune decât sub anonimat. So, nu vă mai plângeți că sunteți înjurați, este numai vina voastră.

Gândiți logic, dacă cineva vrea să-ți adreseze o întrebare decentă, ți-o poate adresa direct pe FaceBook sau de ce nu, în față, dar dacă vrea să afle ceva mai puțin decent, devine tipul șmecher și ironic, încercând să fie troll sub anonimat.

Amin.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Am observat si eu moda asta cu ask.fm in special pe la fete. Oricum majoritatea intrebarilor sunt adresate anonim avand tenta sexuala :)) cum spuneai si tu. Oricum din punctul meu de vedere nu cred ca va avea un succes rasunator.

  • Hah! Acuma am intrat și eu să văd despre ce-i vorba și observ întrebările penibile sub forma „anonimatului”. Sincer, e o mare porcărie. Oricum poți răspunde la mișto, pe măsura întrebărilor sau să spui ce ai chef, fără să fie adevărul. Eu dacă mi-aș face cont acolo aș răspunde doar la mișto! :))
    Ce mai modă, moda întrebărilor idioate. Acuma, sincer, așa e! 🙂

  • Eu am un cont inainte sa apara moda asta, si pff, ce bine era fara ei. Sper sa nu trebuiasca sa renunt si la acest cont precum cel de facebook din cauza lor.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.