MobileFIX.ro – Service-ul gsm pe care te poti baza

Bine ar fi daca telefoanele, tabletele sau ce device-uri ne mai cumparam ar rezista o viata. Investesti o multime de bani, iar in primele 2 luni tratezi spre exemplu noul telefon, de parca ar fi o opera de arta. Mai mai ca l-ai tine pe o perna de catifea rosie intr-o vitrina si sa-l scoti numai cand ai nevoie de el. Problema e ca ai nevoie de el tot timpul. Suntem lipiti de telefoanele noastre, nici cu o ranga nu ti l-ar scoate cineva din mana. Noroc ca mai si dormi si iei o pauza. Iar in toata aceasta graba zilnica a noastra pentru a rezolva diferite task-uri, uneori se pot intampla si accidente.

Iti spui cand ai un telefon nou ca acesta nu va pati ce a patit anteriorul, odihneasca-se in pace, dar iata ca din greseala, dupa cele 2 luni de maxima atentie, telefonul face cunostinta cu pamantul.

Daca esti din Bucuresti, Brasov, Cluj sau Constanta si nu numai service-ul MobileFIX – cu pagina oficiala MobileFIX.ro – te asteapta pentru a-ti repara telefonul si a-l face ca nou.

De ce sa vii la MobileFIX

Aici vei gasi servicii de reparatii pentru telefoane Samsung si iPhone precum si reparatii pentru iPad. 90% dintre clientii care vin aici pentru reparatii, pleaca cu device-ul in aceeasi zi, in maxim 30 de minute. Majoritatea reparatiilor au parte de garantie, un motiv pentru care multi clienti aleg acest service gsm. De asemenea, nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta continutului media al telefonului tau. Datele tale sunt in completa siguranta, fiindca acest service asigura intimitatea clientilor lor.

Serviciile de reparatii sunt de inalta calitate, iar preturile sunt avantajoase. Un smartphone este o investitie financiara destul de mare, deci orice problema isi poate gasi rezolvarea la MobileFIX.ro. Acorda-i telefonului tau o sansa si lasa-l pe mana reprezentantilor. Pot rezolva nenumarate probleme ale telefoanelor, inclusiv probleme ale placii de baza. Aici se pot inlocui bateria, sticla, display-ul, mufa de alimentare, difuzorul si multe altele. Chiar si in cazul telefoanelor daunate de apa exista sperante, asa ca daca te afli in aceasta situatie nu-l arunca undeva in fundul unui sertar, ci vino la MobileFIX.

De asemenea, chiar daca nu esti din aceste orase, poti sa trimiti telefonul tau prin curier la unul dintre sediile lor. Cererea se inregistreaza telefonic, dupa o diagnosticare si o estimare de pret. Costul transportului este suportat de cei de la MobileFIX.

Mai multe detalii pe www.MobileFIX.ro.

Contact:

[email protected]

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.