Miting: Redeschidem London Pub Vaslui

Conflictul de generații și-a făcut simțită prezența și asupra localului unde sute de tineri se distrează weekend de weekend. Vremea Nouă a prezentat astăzi într-un articol nemulțumirea tinerilor, dar și eforturile depuse de ei pentru a redeschide pubul lor preferat. Lupta nu se oprește însă aici, noi, cei care ne luptăm de ceva zile cu Primăria, dar și cu pensionarii care sunt susținuți de organele abilitate de lege, vom merge mai departe.

Simt că ne este subestimată puterea, că nu suntem deloc luați în seamă și că timpul trece degeaba. Se aproprie un nou weekend în care vom fi nevoiți să pierdem vremea și să căutăm un loc potrivit pentru noi, neavând nicio șansă să-l găsim în lipsa London Pub. Am format acolo o mică familie și ne place stilul de distracție abordat. Să mă fac înțeles și de cei de vârsta a treia, noi percepem London Pub-ul ca balul vostru de acum 30-40 de ani. Cum voi, babacilor, vă adunați atunci la Căminul Cultural să socializați și să vă distrați, așa și noi alegem acum London Pub pentru că-l considerăm cel mai potrivit pentru noi.

Facebook-ul a fost invadat de link-uri spre articole în care este exprimată nemulțumirea tinerilor asupra deciziei luate de Primăria Vaslui, la cererea pensionarilor responsabili de plângerile aduse asupra pubului nostru.

Scurtă recenzie a luptei împotriva deciziei închiderii London Pub Vaslui:
-petiția online a fost semnată de peste 400 de tineri
-petiția scrisă a fost semnată de peste 600 de tineri
-știrea închiderii pubului s-a viralizat pe rețelele sociale, iar nemulțumirea tinerilor arată cât de mult le plăcea acestora să se distreze acolo
-petiția scrisă circulă prin toate liceele din județ fără ca cineva din conducerea pubului să le ceară asta
-s-au anunțat prezenți la mitingul împotriva celor care doresc închis London Pub sute de tineri
-cel mai citit ziar local analizează situația și scrie mereu despre ce se întâmplă în jurul acestui eveniment

Pentru că în ciuda tuturor eforturilor depuse de noi, nimeni nu ne ia în seamă și situația rămâne neschimbată, va fi organizat un miting care susține tinerii și viața de noapte de bun gust din Vaslui. Nu vrem să părăsim orașul pentru a ne distra! Mitingul va avea loc luni, 02-11-2015, de la ora 14:00. Toți cei care sunt nemulțumiți de decizia Primăriei de a închide London Pub Vaslui sunt așteptați în fața localului.

mitinglondon

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.