Mircea Badea Și Zoso

zoso-vs-mircea-badeaPărerea mea despre Mircea Badea este una destul de bună. Nu apuc să-l urmăresc la televizor pentru că nu prea mă uit la tv și sunt ocupat la orele când el are emisiunea, dacă nu știați, încă sunt elev și am de învățat, însă îmi place să-l urmăresc pe YouTube.

Știu că cei mai buni bloggeri de la noi din țară s-au promovat oarecum pe spatele acestui om prin diverse certuri, dacă îi întrebați pe bloggeri nu o să vă recunoască acest lucru, însă nu trebuie să aveți toți aceeași părere cu a mea. Nu o să aprob comentariile care mă înjură pentru că am afirmat acest lucru, dar nici nu vreau să mă luați drept un comunist pentru că nu o să vă las să mă înjurați. Este blogul meu, public ce-mi place și ce vreau, știu, sună puțin cam aiurea pentru unii, dar este un adevăr pur.

Și dacă tot am ajuns să vorbim despre bloggeri mari, am descoperit un videoclip în care zoso are rolul principal. În acest videoclip zoso spune clar că singura metodă de a ajunge un blogger mare este să scrii, să scrii și iar să scrii, dar am o singură nelămurire, dacă asta spune el că înseamnă blogging, de ce îi înjură pe toți care scriu? de ce taie el din elanul bloggerilor? doar spune că nu poți evolua dacă nu scrii.

Nu mă înțelegeți greșit, îl citesc pe zoso și-mi place ce face el, dar sunt doar câteva întrebări care tare mi-ar plăcea să nu rămână în aer.

6 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.