Mircea Badea nu ratează să pupe niciun fund

Când îl mai uită lumea, Mircea Badea simte nevoia să pupe repede un dos pentru a ieși la suprafață sau să arunce cu noroi în oricine numai pentru a intra în conflict. Mai departe nu se merge, totul rămâne doar la nivel de declarații, se cunoaște deja faptul că Mircea știe bătaie, că a mai luat.

Nu știu dacă este de criticat neapărat, el doar pentru asta este plătit și omul își face meseria fiind ascultător și suav cu fiecare dos ce-i iese în cale. Ar încerca să facă un jurnalism de calitate sau vreun alt business, dar se cunoaște deja faptul că Mircea știe și afaceri, a falimentat o firmă de chibrituri la Gherla.

Acum a vrut să își dea cu părerea despre educație, aspect ce-i lipsește cu desăvârșire și atacă UNSR-ul (Uniunea Națională a Studenților din România) pentru că-și apără studenții și nevoile acestora.

Gratuitatea la tren acoperă mai multe nevoi ale studenților și are ca rezultat o mulțime de evenimente și proiecte reușite ale acestora, despre care se scrie prea puțin sau deloc.

Ca să fie și pe înțelesul lui Mircea Badea.. e ca atunci când tu ești amenințat cu un salariu mai mic, e normal să sari să te aperi și să îți păstrezi salariul mai mare. Tu pupi unde trebuie și e totul rezolvat, la noi însă, e mai greu. Scriem comunicate de presă, organizăm ședințe pentru a găsi soluții, ne dăm întâlniri cu reprezentanți din zona tineretului și dăm din coate zilnic pentru un obiectiv. Tu cu pupatul, noi cu munca.

Ceea ce ar trebui să înțelegi tu este că de fiecare dată când te dai smardoi, sunt șanse mai mari să fii făcut K.O. și să râdă iar lumea de tine, zmeule. Ai mai trecut prin asta.. știi cum e.

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.