Mihai Cristian Micle, despre Freshome.com

Mihai-Cristian-MicleAbia ce am terminat de citit acest articol. Îmi place și caut foarte des povești de succes a tinerilor români care aleg să muncească în online. Micle este administratorul site-ului Freshome.com, site la care a început să muncească din anul 2007.

Când citesc fragmente din ce spune el despre online și despre cum se câștigă în online îmi aduc aminte de ce gândeam eu până acum câteva luni, când am început să mă distanțez ușor-ușor de acest mediu minunat. Poate că „distanțez” e mult spus, dar totuși, nu mai muncesc ca înainte.

A spus multe lucruri deștepte în acel articol, precum și acesta: „Presa românească nu prea este targetul meu, noi trăim din publicitate, iar banii pe care îi fac cu 1.000 de vizitatori din România sunt de 20 de ori mai puţini decât cu 1.000 de vizitatori din Statele Unite ale Americii; cu traficul românesc mai degrabă ies în pierdere, nu am niciun return of investment”, care poate fi luat și de noi, onlinerii români, ca un bun sfat pentru o afacere de succes. Bineînțeles că astfel nu dezvoltăm online-ul românesc, dar câștigăm mai mult cu un site pe .com, decât unul pe .ro.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.