AlexScrie.Ro

Mihai Claudiu, participant XFactor, fură curent

minciunaBăiatul din videoclipul de mai jos mănâncă mult, mult, mult maro. Cam asta face invidia dintr-un om de nimic, care nu știe să piardă.

Am câteva motive destul de bune (zic eu) pentru care cred că Mihai Claudiu minte:
– nu cântă deloc bine (se laudă că a muncit 3 ani de zile, dar sincer să fiu, nu se cunoaște; oricum, degeaba muncești dacă nu ai voce)
– am găsit materialul difuzat la tv (știu, poate fi editat de producători și bla bla bla, dar nu așa se comportă un tip care a trecut mai departe)

Îl dă de gol figura lui în momentul în care primea răspunsurile și imaginile în care se consolează alături de prietenii lui.

E mai ușor să arunci „pisica în curtea altuia” decât să recunoști că ești slab. Defapt, la ce să te aștepți de la un tip care se face de cacao din primele secunde dând cu capul de decorul scenei XFactor.
Try again, Mihai!

Versiunea lui:

Versiunea Antena1:

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Nu stiu ce sa zic, mie chiar imi place vocea lui. Nu urmaresc xfactor deoarece este un show fals. Mihai Claudiu este unul dintre zecile de persoane care au fost pacaliti de xfactor.

    • Nu cred ca a fost pacalit.
      Repet, dupa reactia lui dupa primirea voturilor, era destul de suparat pentru o persoana care abia afla ca trece in etapa urmatoare :).

  • X fucktor e o cacealma. Se comanda in casca de catre producatori,ce sa se spuna si totul e regizat. Exista un scenariu prestabilit. Totul e fals, fals, fals. O prostitutie
    pentru bani grei incasati de juriu. Fara bun simt, fara notiuni elementare de buna crestere. Marlanie, marsavie, totul pentru audienta, pentru rating, pentru vulg. Se cauta cazuri sociale asa yise povesti de viata,iar vocile adevarate sunt eliminate. Totul e pe pile, pe spagi, pe interese. Mi/e sila.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.