AlexScrie.Ro

Mici Probleme

indecisFraților, mi se întâmplă o chestie, am mai scris de câteva ori că mi-am cumpărat un router de la cei de la Emag, o firmă foarte serioasă și rapidă, îmi place la ei că sunt oameni, înainte de toate. Am mai scris și că am internet de la un provider mai puțin cunoscut, niște băieți care nu au drept calitate și seriozitatea, din păcate, dar au un net foarte bun.

Se întâmplă în felul următor, se face că nu îmi merge internetul atunci când pun routerul, defapt merge, dar foarte puțin. Prima dată când mi-am cumpărat routerul și l-am instalat, lucrurile au mers destul de bine timp de câteva săptămâni ca apoi să vină cei de la internet și să-mi spună că nu este bun routerul pentru că tot satul nu are internet din cauza lui. Auzind aceste lucruri, am trimis routerul în service-ul emag, l-am primit ieri înapoi și aseară l-am instalat, toate bune și frumoase. A mers foarte bine până dimineață când a început să-mi joace câteva feste, ba mergea câteva minute, ba cădea, toate acestea ca apoi să nu mai meargă deloc. În această seară m-am gândit să scot routerul și să conectez internetul direct la calculator, acum merge destul de bine, dar tot stau cu teama că voi rămâne fără net pentru că nu poți avea bază în tipii de la net.

Mă gândesc acum ce să fac cu routerul…să-l trimit din nou în service-ul emag? să caut alt specialist și să-i cer câteva sfaturi? O fi de la router sau de la internet, de ce merge internetul când îl conectez direct la calculator și nu merge când pun și routerul?

A mai trecut cineva prin asta?

PS: De instalat, l-am instalat cum trebuie, sunt sigur de asta.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Routerul are el niște căi misterioase prin care să-ți facă zilele mai amare dar nu e un așa mare „distrugător” de internet. Mi se pare absurd să spui că din cauza unui router nu are internet un sat întreg. Tu ai un cablu de internet pe care îl conectezi fie printr-un router, fie direct la calculator și atât. Ce oare ar putea provoca vreo pagubă? Că doar sursa nu e la tine, tu ești doar un primitor de internet.
  Ok, revenind la problemă. Ai cumva vreun username și parolă de conexiune pentru internet? Și ce marcă e routerul?
  Am avut și eu probleme cu el, când mi s-au oferit username și parola de conectare… abia am reușit să-l fac să meargă (cu ajutor, normal!).
  Problema nu știu dacă ar mai fi de la router. Eu cred că sursa internetului tău e cu probleme.

  • routerul e ASUS si am si username si parola, fara nu as fi putut instala routerul. Esti pe aceeasi lungime de unde, cred ca providerul de internet e de vina!

  • Atunci e clar, providerul de internet e problema! Routerul nu are nici o vină, mai ales că e de la o firmă atât de bună!

 • Cel mai sigur problema e de la isp . Ai dat search pe google sa vezi daca ami sunt altii care au aceasta problema ?

  Cauta dupa marca si model si vezi daca mai sunt altii care au aceasta problema 😉

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.