Mici Probleme

indecisFraților, mi se întâmplă o chestie, am mai scris de câteva ori că mi-am cumpărat un router de la cei de la Emag, o firmă foarte serioasă și rapidă, îmi place la ei că sunt oameni, înainte de toate. Am mai scris și că am internet de la un provider mai puțin cunoscut, niște băieți care nu au drept calitate și seriozitatea, din păcate, dar au un net foarte bun.

Se întâmplă în felul următor, se face că nu îmi merge internetul atunci când pun routerul, defapt merge, dar foarte puțin. Prima dată când mi-am cumpărat routerul și l-am instalat, lucrurile au mers destul de bine timp de câteva săptămâni ca apoi să vină cei de la internet și să-mi spună că nu este bun routerul pentru că tot satul nu are internet din cauza lui. Auzind aceste lucruri, am trimis routerul în service-ul emag, l-am primit ieri înapoi și aseară l-am instalat, toate bune și frumoase. A mers foarte bine până dimineață când a început să-mi joace câteva feste, ba mergea câteva minute, ba cădea, toate acestea ca apoi să nu mai meargă deloc. În această seară m-am gândit să scot routerul și să conectez internetul direct la calculator, acum merge destul de bine, dar tot stau cu teama că voi rămâne fără net pentru că nu poți avea bază în tipii de la net.

Mă gândesc acum ce să fac cu routerul…să-l trimit din nou în service-ul emag? să caut alt specialist și să-i cer câteva sfaturi? O fi de la router sau de la internet, de ce merge internetul când îl conectez direct la calculator și nu merge când pun și routerul?

A mai trecut cineva prin asta?

PS: De instalat, l-am instalat cum trebuie, sunt sigur de asta.

8 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.