Mi-am Spus Părerea

melodieScriam acum ceva timp despre școală, părerea mea despre această minunată instituție atât de „îndrăgită” de toți copii și adolescenții. Am avut ocazia să îmi spun părerea și la școală, am primit zilele trecute o fișă în care aveam diverse întrebări legate de școală, ce ne place, ce nu ne place, ce am schimba și tot așa, exact ce am scris și în respectivul articol.

Am scris tot ce am gândit, am scris că vreau să nu mai fim stresați de elevii care au influență datorită părinților, am scris că vreau să se aplice modelul din afară și la noi, am scris că nu pot învăța la un obiect pe care-l displac și că vreau să se facă un număr de absențe acceptate.

Nu cred că o să citească cineva atâtea păreri, dar sper ca fișa pe care am scris eu să fie citită pentru că este o idee, de băgat la minte. Mi-a plăcut că nu am fost puși să ne semnăm, fiecare își scrie părerea sub anonimat ca după să nu fim luați la răspundere de către director că am scris că nu ne place de el sau alte lucruri.

E bine că se mai gândește cineva și la noi, la ce avem noi de spus. Acest chestionar a venit după ce mai multe eleve din liceul meu au ales să se transfere.

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.