Mi-am descărcat Flappy Bird

flappy-birdsAm văzut că se promovează foarte mult Flappy Bird, l-am descărcat să văd și eu ce este de capul lui. Este un joc banal, dar care te face să-l joci mult. Deși este un generator de nervi, te prinzi destul de ușor cum se joacă și o să ai scoruri din ce în ce mai mari.

Eu am best score-ul de 29, dar nu joc foarte mult, iar jocul îl am din ultima zi când se putea downloada acest joc de pe Google Play. Dacă la început nu reușeam să trec nici de primul obstacol, acum dau de greu abia de la al 15-lea.

Spuneam că nu se mai găsește pe Google Play. Pentru că este un joc extrem de simplu, s-au găsit niște băieți și au făcut un joc similar, joc care poate fi descărcat. Diferă doar pasărea aia nenorocită și fundalul. A câștigat teren și a ajuns la peste 1 milion de descărcări.

Am citit că Dong Nguyen, creatorul acestui joc, câștiga zilnic 50.000 de dolari din reclame, dar a decis să-l retragă din App Store și Google Play. Motivul? El spune că jocul i-a distrus viața. Mai mult decât atât, mulți s-au grăbit deja să scrie că Nguyen s-a sinucis din cauza amenințărilor primite, știre ce s-a dovedit a fi doar o farsă de prost gust.

update: am ajuns la 48 de găuri traversate. va trebui să mă credeți pe cuvânt, mi-e prea lene să fac un screen, să bag cablul de date, să pun poză pe pc, iar apoi s-o urc pe blog.

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.