O metoda eficienta de a controla accesul – turnichetii de pe rfidshop.ro

yk-tt122Sistemele de control acces reprezinta cea mai buna modalitate existenta in prezent de a controla traficul si persoanele care intra sau ies dintr-o institutie sau anumite zone pietonale. De altfel, acestea chiar sunt necesare atunci cand se doreste tinerea sub evidenta a tuturor persoanelor care au avut acces intr-o anumita zona, dintr-un anumit loc.

Aceasta este si principala functie a diverselor tipuri de turnicheti si sisteme de pontaj: de a oferi un control riguros in ceea ce priveste accesul din ariile importante, precum administratia. Sistemele ofera rapoarte detaliate in legatura cu fiecare miscare ce a avut loc.

Una dintre cele mai eficiente metode de a controla accesul mai ales in zonele pietonale, in aeroporturi sau alte astfel de zone aglomerate, o reprezinta turnichetii. Chiar daca pentru unii poate parea o investitie cam costisitoare, acestea sunt ideale in situatii de acest fel.

Unul dintre cei mai buni furnizori de astfel de sisteme care activeaza pe piata din tara noastra este RFIDSHOP, ale carui articole le puteti analiza si online, pe site-ul rfidshop.ro. De altfel toate articolele ce se gasesc aici sunt realizate dupa cele mai noi aparitii din domeniul tehnologiei.
In cadrul acestei pagini web sunt disponibile mai multe modele de turnicheti, fiecare avand caracteristici specifice zonei in care sunt destinati.

•Turnichetul tripot rotativ pentru zona pietonala – rolul acestuia este de a asista pasajele de acces din aeroporturi, dar si de a directiona traficul de pasageri. Acesta este instalat in zonele supravegheate. Poate fi realizat din mai multe tipuri de versiuni de finisare: otel inox, galvanizate, vopsea pulbere. Acesta poate fi amplasat in functie de necesitate, atat in interiorul cladirilor, cat si in exteriorul acestora.
Orice turnichet eficient trebuie sa asiste in cel mai bun mod diversele pasaje pentru acces ale diferitelor zone precum: aeroportul (accesul celor autorizati, dirijarea tuturor pasagerilor), statiile de cale ferata (punctele de control, locul din care se procura biletele, cele in care traficul este intens).

De asemenea, este necesara instalarea acestor sisteme si in acele zone de lucru ca birourile si fabricile, sau in cladirile de utilitate publica, in cinematografe si teatre, la spectacole si expozitii, dar si la diferite activitati sportive.

Se poate opta pentru un singur turnichet sau pentru cele in serie, in functie de necesitate. Avantajul turnichetilor de pe rfidshop.ro il constituie faptul ca pot fi amplasati intr-o diversitate de locuri si asigura controlul accesului intr-un mod eficient.

De obicei, orice turnichet ar trebui sa includa frana electrica, a carei menire este de a mentine acele brate rotative inchise. Cei care detin accesul la panoul de comanda decid cand ridica frana pentru a permite trecerea pietonilor sau a pasagerilor.

In cazul in care se anuleaza frana, adica sistemul este pus in functiune, trecerea se realizeaza intr-un mod extrem de facil. Pasagerii trebuie doar sa declanseze actionare prin intermediul unei usoare apasari. Toti turnichetii furnizati de RFIDSHOP au trei brate. De obicei cei cu doua brate sunt utilizati pentru caile de evacuare.

Atat detaliile tehnice privitoare la aceste sisteme de control al accesului, cat si pretul la care turnichetii se pot achizitiona sunt disponibile in cadrul site-ului rfidshop.ro.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.