AlexScrie.Ro

Meteoriții Din Rusia

meteorit-rusiaEu nu cred în vrăjelile de genul celei cu sfârșitul lumii, dar cred că mai sunt și alte ființe și pe alte planete, deci cred în extratereștrii și îmi place asta, îmi place de fiecare dată când văd fel de fel de întâmplări care-ți fac pielea de găină, îmi plac documentarele din Pădurea Hoia-Baciu (am scris despre asta mai multe pe vechiul blog), îmi plac aceste lucruri pe care nu aș vrea să le văd niciodată întâmplându-se în jurul meu, vreau doar se le văd așa pe net, luate ca ceva mișto.

De câteva zile se tot vorbește despre acei meteoriți care au căzut în Rusia, sunt și vreo câteva video filmate cu o cameră de bord, niște videoclipuri care sunt chiar WOW, pielea de găină + câteva gânduri mai mult sau mai puțin ciudate sunt efectele lor.

Și pentru cei care nu cred în nimic, acești meteoriți nu au fost detectați, și vorba aia..avem toate drăciile pe pământul ăsta. La ce să ne așteptăm? Este acesta primul sfârșit al lumii de pe anul 2013?

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Aici treaba sta cu totul altfel , nu cred in meteoriti si tind sa cred ca rusii au facut niste teste care nu le-au reusit

    Daca era sa fie reala treaba cu meteoritii sar fii aflat ca vorba aia la Nasa lucreaza atatia oameni super destepti

  • Mai nou, a fost postata o imagine in care este pozata casa poporului, iar deasupra se afla un OZN.Acum la cate programe sunt in lume, nici nu stii daca e adevarat sau facatura.Cu toate astea, tind sa cred ca nu suntem singuri in univers.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.