Merita sau nu investitita intr-un fotoliu de masaj?

Aparent, fotoliile de masaj ce domnesc in locuintele oamenilor sunt un simplu moft. Se armonizeaza perfect cu decorul, te invita practic la relaxare si nu par la prima vedere a fi un spatiu special amenajat pentru terapie, pentru o sedinta de masaj. Suna de vis si asa si este – o confirma cei care beneficiaza constant de un asemenea rasfat.

In ultima perioada, gama de fotolii de masaj a devenit tot mai accesibila si de-a dreptul atractiva. Intrucat s-a tinut mereu cont de cerintele si nevoile publicului, fotoliile de acest fel au devenit tot mai performante, cu functii din cele mai diverse. Desigur, in spatele lor stau indelungi ani de cercetare, studii, tehnologii avansate, complexe si complete, menite sa confere utilizatorului o experienta pe masura. Insa totul este bine pus la punct, astfel incat oricine sa gaseasca manierea usoara de a-l folosi dupa cum doreste.

Ce beneficii aduce fotoliul de masaj

Pentru ca sunt la indemana oricui, pentru ca ofera sedinte de masaj personalizat, fotoliile de masaj au devenit mai mult decat convenabile. Acestea sunt de multe ori comparate cu masajul realizat de un specialist in domeniu, intr-un salon special amenajat in acest sens. Ei bine, plusurile unui fotoliu de masaj sunt mai mult decat evidente – nu este necesara o programare, esti scutit de drumul pana la locatia respectiva si nu platesti la final nimic.

Totusi, te vei gandi ca mainile dibace ale specialistului maseur nu vor putea fi niciodata echivalate cu miscarile efecuate de dispozitive si artificii precum rolele, pernele de aer sau partile mobile ale unui fotoliu de masaj.

Ei bine, nici la acest capitol nu exista neajunsuri. In primul rand, miscarile unui maseur profesionist sunt fidel copiate. Intensitatea se regleaza in functie de preferinte, iar tehnicile de asemenea. Intrucat acesta inglobeaza parca cunostintele si experienta a mai multor maseuri, fotoliul de masaj castiga detasat si de aceasta data.

De ce au castigat atat de multa popularitate?

Este simplu: oamenii au inteles ca masajul practic poate fi conceput si efectuat dupa bunul plac, ca poate fi o adevarata sursa de relaxare la finalul unei zile stresante la munca, o sursa de terapie medicala si prin urmare au identificat solutia optima pentru confort. Asadar, un astfel de fotoliu ofera un veritabil masaj utilizatorului si nu poate decat sa incante.

Este rentabil?

Depinde la ce anume te raportezi. In orice caz, fotoliile de masaj nu au cum sa fie mai ieftine decat alte piese de mobilier. Abia dupa ce il vei folosi, iti va demonstra cat de rentabila a fost alegerea facuta. Intretinerea lui este simpla si oricum vine insotit cu garantie de la producator, implicit de la furnizor. In plus, cei care intampina publicul cu astfel de dotari pun la dispozitie varii modalitati de plata.

Masatto, spre exemplu, accepta plata in rate. Aceasta metoda este fecvent practicata de catre romani, iar in acest caz a adus numeroase avantaje, intrucat a facut ca aceasta clasa de fotolii de masaj sa devina mult mai accesibila, la scara larga.

Cat despre categoria de oameni catre care se adreseaza, nu exista bariere. Ce-i drept, depinde de la caz la caz. Persoanele tinere ravnesc in general la aceasta metoda de relaxare, insa in cazul celor de varsta a doua si a treia tensiunea musculara si durerile impun nevoia de masaje care sa le amelioreze, redand flexibilitatea si mobilitatea.

Fotoliile de masaj se aleg in functie de caracteristici, motiv pentru care il poti alege din gama de la masatto.ro pe cel care se pliaza cel mai bine pe necesitatile si dorintele tale.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.