Mentenanta si renovare: gasesti la Roof Home Design accesorii de calitate pentru coama acoperisului!

Vara, lucrarile pe acoperis sunt in plina desfasurare. Iata oportunitatea perfecta sa achizitionezi accesorii pentru coama acoperisului de la Roof Home Design. Afla mai multe detalii aici!

Sezonul cald te-a inspirat sa renovezi casa? Ce ar fi sa incepi cu acoperisul? Avand in vedere importanta sa, merita sa il ranforsezi si sa consolidezi structura sa, chiar daca este vorba de simple lucrari de mentenanta sau o schimbare completa. Indiferent de lucrarile pe care le ai in plan, vei avea nevoie de accesorii coama acoperis. In acest articol, vom explica pe scurt la ce foloseste fiecare.

Ce vei gasi in categoriile pentru coama acoperisului?

In magazinul online Roof Home Design, vei gasi diverse produse pentru tot acoperisul, nu doar coama sa. Totusi, atunci cand accesezi pagina oficiala roof-shop.ro in cautare de accesorii, vei gasi urmatoarele trei categorii:

  • Accesorii coama suplimentare

În această categorie, vei găsi suporturi pentru coamă tip cuie sau clemă, capace pentru coamă și elemente pentru ventilare tip perie. Așadar, sunt accesorii perfecte pentru ranforsare.

  • Banda ventilare coama – tipurile disponibile

Benzile disponibile în acest magazin online sunt de mai multe tipuri: pot fi din aluminiu sau cupru, gofrate pentru aerisire. Unele benzi au o folie anticondens, ceea ce le face potrivite pentru orice acoperiș, fiind rezistente.

  • Cleme prindere coama

Toate clemele disponibile sunt fabricate din aluminiu și vopsite în câmp electrostatic (ceea ce le conferă o rezistență aparte împotriva intemperiilor), însă fiecare tip de clemă în parte suportă o anumită greutate anume. În plus, unele sunt concepute pentru acoperișuri ceramice, în timp ce altele sunt pentru beton.

In principal, toate produsele destinate coamei acoperisului au ca scop ventilarea, deoarece aerisirea este importanta in preventia aparitiei mucegaiului, a infiltratiilor de apa sau pentru a degaja caldura mai rapid pe timpul verii.

Pe care sa le alegi? Poti omite una?

Avand in vedere ca toate accesoriile pentru coama acoperisului formeaza un fel de “echipa”, este greu sa spunem daca poti omite un element, mai ales in cazul unui acoperis invechit. Daca este vorba de un acoperis recent construit, insa caruia ii lipseste un capac sau consideri ca ar beneficia de alte produse precum spinii antipasari, atunci poti cumpara doar strictul necesar.

In plus, conteaza nu doar vechimea acoperisului, ci si calitatea manoperei. Daca te confrunti des cu probleme in podul casei (de exemplu, picura in timpul ploii sau iarna patrunde gheata chiar daca recent ai terminat constructiile), inseamna ca trebuie sa apelezi degraba la un mester pentru a efectua reparatiile necesare. Asadar, el iti va sugera schimbarile.

Ce mai poti gasi in magazinul online Roof Home Design?

Pe langa accesorii pentru coama acoperisului, vei gasi de toate pentru acoperisul casei tale. Asadar, selectia este la fel de diversa precum nevoile. In plus, aici vei gasi doar produse de calitate. Te invitam sa descoperi oferta. Specialistii Roof Home Design iti stau la indemana in cazul in care ai nevoie de informatii suplimentare, insa daca stii deja ce ai nevoie, plaseaza acum o comanda!

Contact:

  • 0740.843.297
  • 0771.104.257
  • office[@]roof-shop.ro

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.