Melancolie

melancolieParcă aștept să se întâmple ceva frumos, vreau ceva ieșit din comun, m-am plictisit de monotonia din fiecare zi, m-am plictisit să mă trezesc în fiecare dimineață stresat că trebuie să învăț pentru o nouă zi de școală, m-am plictisit să treacă timpul pe lângă mine fără ca nimic să se întâmple.

Simt că am nevoie de o pauză, de o vacanță în care să mă distrez, să se întâmple ceva frumos, ceva care să rămână în memorie drept o amintire frumoasă. Poate că e și vremea de afară de vină pentru starea aceasta care nu se manifestă numai asupra mea, Soarele ar trebui să-și facă mai des simțită prezența și să ne aducă zâmbetul pe buze și sentimentul de împlinire în suflete.

Sunt puțin melancolic, puțin mai mult, nu mi-a plăcut niciodată sentimentul acesta în care pur și simplu realizezi că trece timpul pe lângă tine fără să faci nimic deosebit, doar școală și acasă, școală și acasă.

Știu că o să trec repede peste asta pentru că am prieteni foarte buni cu care mă distrez în fiecare zi la școală (după cum ați văzut și în articolul precedent), dar acum și acea distracție pare monotonă. Vreau căldură, vreau verdeață, vreau Soare până când vremea asta nu devine o fobie pentru mine. Nu mi-au plăcut niciodată jumătățile de măsură, eu vreau ori căldură, ori ger și multă zăpadă, dar acum am nevoie de prima variantă.

Încep să mă atașez din ce în ce mai mult de blogul meu, m-am obișnuit cu ideea că acesta este blogul principal, mă bucur că mă citiți și că mă comentați, mă bucur că mă citesc oameni inteligenți, adulți, copii, adolescenți, rude, mă mândresc cu toți!

Cum spunea cineva cândva, Mult Soare!

6 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.