AlexScrie.Ro

Melancolie

melancolieParcă aștept să se întâmple ceva frumos, vreau ceva ieșit din comun, m-am plictisit de monotonia din fiecare zi, m-am plictisit să mă trezesc în fiecare dimineață stresat că trebuie să învăț pentru o nouă zi de școală, m-am plictisit să treacă timpul pe lângă mine fără ca nimic să se întâmple.

Simt că am nevoie de o pauză, de o vacanță în care să mă distrez, să se întâmple ceva frumos, ceva care să rămână în memorie drept o amintire frumoasă. Poate că e și vremea de afară de vină pentru starea aceasta care nu se manifestă numai asupra mea, Soarele ar trebui să-și facă mai des simțită prezența și să ne aducă zâmbetul pe buze și sentimentul de împlinire în suflete.

Sunt puțin melancolic, puțin mai mult, nu mi-a plăcut niciodată sentimentul acesta în care pur și simplu realizezi că trece timpul pe lângă tine fără să faci nimic deosebit, doar școală și acasă, școală și acasă.

Știu că o să trec repede peste asta pentru că am prieteni foarte buni cu care mă distrez în fiecare zi la școală (după cum ați văzut și în articolul precedent), dar acum și acea distracție pare monotonă. Vreau căldură, vreau verdeață, vreau Soare până când vremea asta nu devine o fobie pentru mine. Nu mi-au plăcut niciodată jumătățile de măsură, eu vreau ori căldură, ori ger și multă zăpadă, dar acum am nevoie de prima variantă.

Încep să mă atașez din ce în ce mai mult de blogul meu, m-am obișnuit cu ideea că acesta este blogul principal, mă bucur că mă citiți și că mă comentați, mă bucur că mă citesc oameni inteligenți, adulți, copii, adolescenți, rude, mă mândresc cu toți!

Cum spunea cineva cândva, Mult Soare!

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Acum e școală și acasă, dar să vezi cum va fi când se schimbă școala cu munca. O să-ți dorești să dai timpul înapoi pentru a mai avea parte de momentele astea de melancolie pe care le ai acum. Timpul, de prea multe ori trece fără să își pună amprenta și să lase urme.
    Încearcă să trăiești prezentul așa cum e (fără verdeață și căldură) pentru că viitorul vine indiferent de ce am face sau am alege. E iremediabil.

  • Pentru că mâine e un nou început, așa cum e în fiecare zi. Mâine vei fi un alt „tu” deși ești mereu același. Stările astea sunt și ele trecătoare, așa cum sunt și orele care se scurg fără oprire. 😀

    • Nu am un motiv anume pentru asta. Dar, pentru că mă simt bine primită, am să mă asigur să-ți fac o vizită zilnic, să văd ce gânduri mai ai. Și, mă bucur că îți sunt de folos prin simplele mele cuvinte.

    • oricine este bine primit, dar mai ales cineva care vrea sa ma ajute, simplele tale cuvinte pot fi ceva foarte bun pentru altii, in cazul asta – pentru mine.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.