Masajul erotic – o experienta inedita

eroticAm tot auzit despre masaj erotic, am tot dat peste articole – unele pro, altele contra – dar va spun cu mana pe inima ca nimic nu se compara cu experienta personala de a primi un astfel de masaj.

Desigur, atunci cand te hotarasti sa mergi la un salon de masaj erotic trebuie sa te interesezi foarte bine, sa ceri eventuale recomandari. De obicei nu prea ai de la cine, pentru ca inca suntem plini de prejudecati. In fine… Ideea e ca nu poti merge chiar oriunde.

Norocul meu a fost ca am ajuns la unul din cele mai bune saloane de masaj erotic din Bucuresti, mai exact este vorba despre Artemis. Intamplarea a facut ca am primit masajul cadou din partea unor amici si nu a trebuit sa platesc nimic. Am inteles ca preturile sunt cam piperate, insa la ce servicii am primit, cred ca tariful se justifica.

Nu pot sa spun decat ca am avut parte de un masaj care mi-a adus toate beneficiile despre care se vorbeste in toate articolele ce recomanda aceasta tehnica. Mai exact, am avut parte de relaxare si destindere deplina in compania unei maseuze care chiar stia foarte bine ceea ce face. Recunosc ca am mai fost de cateva ori acolo, insa am ajuns si la alte saloane de masaj erotic, pentru ca in Bucuresti poti gasi destul de multe. Cert e insa un fapt: nicaieri nu m-am simtit mai bine decat la Artemis.

Daca inca va ganditi ca un astfel de salon e un fel de paravan pentru altfel de activitati, va spun ca va inselati amarnic. Nu trebuie sa ajungeti in panta prejudecatilor, pentru ca profesionistele de la Artemis va vor oferi o experienta realmente de neuitat.

Nu vreau sa intru prea mult in detalii si totusi va spun ca am primit un masaj body-to-body excelent, muzica ambientala era de vis, iar ora petrecuta acolo a trecut parca in zbor. Unii ar putea zice ca sunt prea poetic, vorbind despre un salon de masaj erotic. Trebuie insa sa apreciezi profesionalismul care se aplica insa si intr-un astfel de domeniu destul de controversat.

Ma gandesc ca v-am starnit putin curiozitatea. Chiar daca puteti gasi toate informatiile pe pagina de contact salon masaj erotic Artemis, vi le ofer si aici. Un punct de reper pentru locatie este zona Cotroceni, Piata Operei, iar adresa exacta este Str. Costache Negri, nr. 18, sector 5, Bucuresti. Poate ca unii dintre voi nu vor dori sa spuna soferului de taxi ca merg la salon si vor opta pentru GPS-ul telefonului pentru directionare; numerele de telefon pentru programari le gasiti pe site-ul Artemis – www.masajclub.ro.

Concluzionez cu beneficiile pe care le-am simtit la propriu mergand la mai mult de o sesiune de masaj. Am avut parte de o evadare din rutina zilnica, am incercat o experienta noua, am primit servicii ireprosabile si am avut parte de destindere si relaxare deplina in compania celor mai atragatoare maseuze pe care le-am vazut pana acum. Eu zic ca s-ar merita ca oricare dintre voi sa incerce Salon Artemis macar o data.

articol scris de un cititor

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.