Martie În Online

lazyLuna Martie a fost una slabă din punct de vedere financiar, cel puțin în online. La început de lună nimic nu mișca, lipsa de activitate în acest domeniu a continuat și pe tot parcursul lunii, până pe 20-21 martie, când au început unele lucruri să mai meargă, poate am muncit eu mai mult atunci sau poate așa este peste tot.

În martie am reușit să ridic un blog care-l aveam de vreo câteva luni, am găsit o metodă foarte bună de a exploata Adsense-ul, nu foarte mult, dar pentru mine este mulțumitor. Am învățat că FaceBook-ul este o modalitate frumoasă de a face bani pe internet, am mai învățat câteva trucuri și mi-a reușit un experiment tot cu această rețea de socializare.

În Martie 2013 am reușit să scriu 46 de articole cu tot cu acesta, dar cred că o să ajung la 50 cu ce o să mai scriu astăzi. Tot în această lună am reușit să fac record de vizitatori pe zi, am depășit într-o zi 200 de unici, iar acum aduc zilnic în jur de 100 unici.

Nu pot să spun că sunt mulțumit de această lună, se putea mai mult, dar mă consolez cu ideea că nu am avut timp, poate e o scuză banală, dar școala merită o atenție mai mare decât blogul, încerc să le îmbin cât mai eficient. Poate și vremea a fost de vină, a fost principalul factor care nu-mi permitea să mă trezesc la ora 7, când este urât afară dorm cel mai bine.

Vine Aprilie, sper să fie o lună bună din toate punctele de vedere. Adio Martie, salut Aprilie!

5 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.