Manichiura ta preferată poate rezista mai mult decât te aștepți – Ce trucuri trebuie să aplici

Aspectul mâinilor spune multe despre o persoană, de aceea e bine să investim resurse în această direcție. Dincolo de considerentul estetic, o manichiură perfectă are darul de a îmbunătăți starea de spirit a unei femei. Momentele petrecute la salon sunt relaxante și fiecare doamnă sau domnișoară se bucură atunci când modelul favorit a ieșit impecabil.

Singurul dezavantaj este durata scurtă de viață a modelelor care își pierd din culoare din cauza factorilor exteriori. Specialiștii vin cu câteva propuneri ușor de respectat pentru ca manichiura ta să te însoțească mult timp.

  • Folosește acetona

Curăță unghiile de orice urmă de ojă. Acest produs poate îndepărta atât urmele de lac de unghii, cât și impuritățile sau reziduurile de grăsime. Poți înlocui acetona cu oțet pentru degresarea unghiilor.

  • Baza pentru unghie să fie un lac transparent

Lacul de unghii are darul de a proteja și de a crește rezistența unghiei. În plus, dacă primul strat aplicat este lacul, atunci sunt mai multe șanse ca oja să se fixeze mai bine și să reziste mai multă vreme. Mai mult, poți opta pentru lacuri cu tratament, pentru beneficii duble.

  • Folosește oja personală în locul celei de la salon

Saloanele au o paletă ofertantă de culori atractive care te fac să iei mai greu o decizie. Însă, te sfătuim să îți faci unghiile cu oja ta și nu cea din recuzita saloanelor. Oja manichiuristelor poate fi ‘’îmbogățită’’ cu acetonă, ceea ce îi scade rezistența. Mai departe, manichiura devine vulnerabilă în momentul în care mâinile tale iau contact cu diverse obiecte.

  • Usucă unghiile cu aer rece

După ce aplici oja, usucă unghiile cu aer rece ca să fixezi mai bine stratul de ojă. Poți folosi pentru asta un uscător de păr.

  • În următoarele 8 ore stai departe de sursele de căldură

După manichiură, evită să gătești, să faci dușuri calde sau orice altceva de genul acesta care ar compromite durabilitatea stratului colorat.

  • Ignoră cuticulele după ce ai aplicat oja

Atunci când împingi cuticulele, există pericolul de a produce crăpături ale ojei la baza unghiei. Mai departe, aceste crăpături pot genera altele care ajung până în vârful unghiei.

Secretul de bază al unei manichiuri durabile constă într-o îngrijire a unghiilor ca la carte. Dacă nu vrei să apelezi la saloane, află că poți avea mâini perfecte și cu ajutorul tău.

Intră pe https://www.gifazromania.ro/forfecuta-cuticule și completează-ți trusa de manichiură și pedichiură cu seturi profesionale de îngrijire. Dacă ți-ai deschis salon acasă, ori te pasionează tot ce ține de manichiură, atunci acesta este momentul să îți reînnoiești recuzita cu produsele oferite de Gifaz România. Acum ai posibilitatea să comanzi din confortul casei tale tot ce îți lipsește pentru un salon de manichiură dotat impecabil. Truse de accesorii pentru unghii, forfecuțe de cuticule sau unghii, pensete, pile, unghiere, chiurete, produse pentru îngrijirea călcâielor și până la accesorii care să îți țină părul în timpul lucrului. Pregătește-ți terenul pentru cele mai moderne culori de care să te bucuri un sezon întreg!

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.