Majoratul anului 2000

Cu riscul de a mă repeta, o să spun că anul ăsta nu are voie să nu fie genial. Am stat prea mult la cutie și am de gând să dau tot ce am mai bun, în toate domeniile în care activez. Unul dintre ele este chiar acest blog pe care îl voi lua în serios de acum înainte. Fără să-mi dau seama m-a ajutat să mă dezvolt, să scap de frica de a vorbi, să îmi pot exprima punctul de vedere fără remușcări, să scriu.

Poate că nu sunt cel mai în măsură să dau anumite sfaturi sau părerea mea nu contează pentru toată lumea, dar voi scrie în acest an cât mai multe articole despre lucruri învățate de mine, despre ce mă deranjează în viața de zi cu zi, despre soluții care ne-ar putea face viața mai bună sau care să ne motiveze.

În 2018, mai exact până în luna februarie, voi face câteva modificări și la design-ul blogului, dar și paginii de FaceBook a blogului care va fi cel puțin interesantă de urmărit.

Tot în 2018 vor apărea mai multe campanii pe blog, dar transpuse în așa fel încât să nu deranjeze cititorii fideli.

Să ne citim cu bine, zic!

PS: Am o satisfacție aparte când mă uit în arhiva blogului și văd că scriu pentru al 6-lea an consecutiv pe această pagină.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.