Mai avem săraci în online?

E plin de milionari pe Youtube, Instagram și TikTok. Dar nu de ăia adevărați, ci doar rupți în cur care învață pe alții cum să facă bani, ei făcând bani din asta. Mai vinzi o carte, mai vinzi un curs, mai ai vreo 100 de link-uri de referral, se adună. Apoi te lauzi tot la ăia care ți-au dat de mâncat că ai mulți bani, ba chiar le arăți și sursele în care ei au contribuit (exact ce spuneam, yt, referral, tiktok, etc.).

Cumva n-ar fi chiar de condamnat dacă s-ar opri la asta. E ok, asta poți face tu să aduni un ban. Nu te duce capul mai mult, aia e, e ok, de înțeles. Până la urmă, ratați sunt ăia care-ți fac ție curul mare, nu tu că le oferi lor șansa asta. Dar e deranjant atunci când toți rupții în cur, ăștia de care spuneam mai sus, devin buni la toate.

Cumva ne stă în ADN să fim cei mai buni în orice domeniu. Nu știm nimic din substratul unui domeniu, dar dacă citim un titlu suntem experți în domeniul respectiv. Asta se întâmplă acum cu influencerii pseudomilionari care discută despre război și oferă ei ”adevărul”.

Oamenii ăștia nu citesc comentariile, altfel nu pot să-mi explic cum de nu s-au săturat de carne.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.