Măgării la XFactor: Ce apare pe sticlă și ce se petrece defapt

nedreptateDa, știu că am mai scris ceva despre XFactor acum câteva minute, dar și-ar pierde din farmec dacă aș posta mâine asta.

Scriam zilele trecute despre tipul ăla care era revoltat pe YouTube că XFactor este o porcărie de emisiune. El a fost dat afară (sau cel puțin așa am văzut în episodul difuzat pe Antena1 și așa cred și eu), dar susține că a primit 3 de DA și scena difuzată la TV a fost editată de producători.

Pe el nu-l cred, dar cred pe altcineva. Este vorba despre Roberta Bălăuță. A fost prezentată aiurea în emisiune, la grămadă cu alte tipe care au cântat melodii de la Adele.
Pe sticlă s-a difuzat că a fost eliminată, dar ea susține altceva.


De ce o cred pe ea?

  • Pentru că nu sunt imagini care să o dea de gol, așa cum erau la tipul care a făcut scandal pe YouTube.
  • Pentru că a cântat superb și nu aveau motive să o elimine (doar Cheloo îi putea da un NU pentru că are un fix cu melodiile lui Adele).
  • Pentru că nu am văzut și reacția celorlalți jurați, răspunsul lor, dar nici reacție Robertei după aflarea răspunsurilor. Aceste aspecte probabil au fost tăiate la montaj pentru o înscenare ca la carte.

Așa se face selecția la XFactor. De asta sunt acceptați sute de concurenți, dar în etapa următoare apar doar jumătate sau chiar mai puțini.

5 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.