AlexScrie.Ro

Măgării la XFactor: Ce apare pe sticlă și ce se petrece defapt

nedreptateDa, știu că am mai scris ceva despre XFactor acum câteva minute, dar și-ar pierde din farmec dacă aș posta mâine asta.

Scriam zilele trecute despre tipul ăla care era revoltat pe YouTube că XFactor este o porcărie de emisiune. El a fost dat afară (sau cel puțin așa am văzut în episodul difuzat pe Antena1 și așa cred și eu), dar susține că a primit 3 de DA și scena difuzată la TV a fost editată de producători.

Pe el nu-l cred, dar cred pe altcineva. Este vorba despre Roberta Bălăuță. A fost prezentată aiurea în emisiune, la grămadă cu alte tipe care au cântat melodii de la Adele.
Pe sticlă s-a difuzat că a fost eliminată, dar ea susține altceva.


De ce o cred pe ea?

  • Pentru că nu sunt imagini care să o dea de gol, așa cum erau la tipul care a făcut scandal pe YouTube.
  • Pentru că a cântat superb și nu aveau motive să o elimine (doar Cheloo îi putea da un NU pentru că are un fix cu melodiile lui Adele).
  • Pentru că nu am văzut și reacția celorlalți jurați, răspunsul lor, dar nici reacție Robertei după aflarea răspunsurilor. Aceste aspecte probabil au fost tăiate la montaj pentru o înscenare ca la carte.

Așa se face selecția la XFactor. De asta sunt acceptați sute de concurenți, dar în etapa următoare apar doar jumătate sau chiar mai puțini.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.