M-am visat în viitor

Am avut un vis cel puțin ciudat noaptea trecută. Înainte să adorm nu m-am gândit la nimic special, ba chiar urmărisem un spectacol de stand-up comedy și adormisem cu zâmbetul pe buze. M-am visat în viitor! Știu că sună ciudat, dar chiar așa este. Aveam o casă mare, nu cred că era în Vaslui, nu-mi amintesc exact împrejurimile, o mașină de lux, nu pot să îi găsesc asemănare cu vreo marcă de pe piață și o femeie extrem de frumoasă, femeie pe care nu am văzut-o niciodată în viața mea, dar era frumoasă.

make-dreams-come-true

Casa era destul de mare, dar nu palat. Prin vis m-am plimbat doar prin vreo 5 camere, e posibil să avut mai multe, dar nu am trecut prin ele. Îmi amintesc perfect biroul. Da, aveam biroul meu personal. Era exact cum îmi imaginez o cameră de lucru perfectă pentru mine și activitatea mea online. Avea un birou mare în mijlocul încăperii, în spate aveam o fereastră foarte mare pe care putea fi observată o priveliște superbă, iar undeva pe un perete erau mai multe tablouri geniale. Era ceva abstract, dar foarte frumoase. Tablourile păreau scumpe, vechi și foarte rare. Pe peretele opus celui cu tablouri aveam o bibliotecă imensă cât peretele de mare și plină cu cărți de dezvoltare personală și online, webdesign, dar și artă. În vis păream foarte atras de artă, de tablouri, de cărți și de muzică.

Îmi pare rău că nu am avut visul mai lung, dar îmi pare bine că am reușit să rețin măcar bucată de mai sus din el. Mereu mi se sfârșesc unele vise înainte să văd partea cea mai importantă. Mi-aș fi dorit să apuc să-mi dau seama cine era acea femeie misterioasă din casa mea, mi-ar fi plăcut să văd în ce domeniu lucram, ce mașină aveam și celelalte camere, dar sunt mulțumit că am apucat să-mi verific biblioteca, biroul și tablourile.

Vreau să visez continuarea în această seară!

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.