AlexScrie.Ro

Lunea Nici Iarba Nu Crește

ziua-de-luniNiciodată nu mi-au plăcut zilele de luni din cursul școlii, spun asta pentru că în vacanțe nu mai ține nimeni evidența zilelor. Nu-mi plac aceste zile pentru că sunt grele de abordat, cel mai neplăcut lucru este trezirea de dimineață (de foarte de dimineață) după două zile în care dormi până când vrei (sau până când te sună prietenii să ieși la fotbal), îți vine foarte greu să te trezești la ora 7-8 ținând cont că te culci după miezul nopții.

Totuși, există și o parte mai puțin rea. Fiecare zi înseamnă un nou început, dar eu văd lucrurile și puțin diferit: cu cât trec mai multe zile de luni, cu atât se aproprie mai mult vacanța de vară cea mult dorită.

De ce mai urăsc ziua de luni?
Lunea nu dai bani, nu primești bani. Lunea toți oamenii sunt ursuzi. Această nenorocită zi te trimite la școală, la muncă, nu te lasă să dormi și te ține în șah.

știu că astăzi nu e luni, dar acum mi-a venit să scriu asta…

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Știi cum e? Orice zi de luni e trecătoare și orice vacanță e la fel de trecătoare. Dacă trăim în viitor cu gândul la ce va fi, uităm să trăim în prezent. O zi de luni e întotdeauna o zi mai diferită de celelalte, pentru că e cuprinsă de acel „fără chef” urmat după libertate. Trezirea de dimineață nu ar trebui să fie grea, pentru că și în weekend ar trebui să avem o trezire ca și în cursul săptămânii. Recunosc, îmi e și mie greu să mă trezesc… mai ales când știu ceea ce mă așteaptă, și-mi doresc să adorm iar. Dar nu, alarma te trezește și îți cântă sunetul trezirii dintr-o zi de luni. Azi e marți, acuși vine luni. Sau mai bine aș gândi așa: azi e marți, mai e muuuult până luni. 🙂

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.