AlexScrie.Ro

Lunea În Vacanță

libertyVacanța asta îmi pică mai bine ca orice, când spun asta o spun din toate punctele de vedere. Îmi pare atât de bine că astăzi este luni și eu nu sunt nevoit să mă trezesc de dimineață pentru că am foarte multe de făcut pentru școală, atât de bine că nu trebuie să mă culc devreme chiar dacă nu-mi este somn, atât de bine că am timp pentru toate proiectele mele, încât nici nu vă închipuiți.

Abia m-am obișnuit cu ideea că este vacanță, că nu mai am nici o grijă, că mă pot distra cât vreau. Este ultima vacanță de vară în care pot sta foarte relaxat, din următoarea începe stresul cauzat de bac, bac ce nu vreau să-l trec decât din prima, ca tot în aceeași vară să iau carnetul de conducere, tot din prima. Astea sunt targeturile mele.

Mă bucur că mă pot trezi după-amiaza și să nu fiu stresat deloc, să nu mă mai trezească 10 alarme puse la interval de un minut, alarme ce oricum nu-mi dau seama când le închid și mă pun din nou în pat.

Și nu, nu-mi pare deloc rău pentru cei care nu sunt ca mine, pentru cei care astăzi muncesc. Știu, sunt un nesimțit și nu mă gândesc deloc la cei care se plâng că astăzi este din nou luni și sunt nevoiți să meargă la lucru.

smiley-620x620

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Fain aşa. Multă baftă să ai în tot ceea ce vrei să faci în vacanţa asta. Am văzut că ai scris că nu-ţi pare rău de cei care merg azi la muncă şi nu m-am putut abţine să nu comentez, chiar şi de pe telefon, în drum spre lucru. 🙂 Sunt sigură că la anu vei reuşi să treci cu bine de ultimul an de liceu.
    P.S. Lasă că de săptămâna viitoare voi avea şi eu două săptămâni libere. 😀

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.