Lucruri Învăţate De Pe Stadionul De Fotbal

lolIeri am fost pe Stadionul Municipal din Vaslui să urmăresc partida dintre FC. Vaslui şi Rapid Bucureşti. Nu ştiu cum se face că fiecare ieşire super-mega-extra obişnuită îmi dă subiect de articol. De această dată, pe ritmurile melodiei greceşti Palamakia, am aflat câteva lucruri noi:

1. cea mai mare greşeală este să iei o femeie la un meci de fotbal.
Ele se plictisesc foarte repede şi dacă sunt în gaşcă, vor face tot posibilul să-i enerveze pe cei din jur. Subiectele discuţiilor sunt de genul „să vezi ce a făcut vaca aia proastă de vecina. O ştii pe prietena aia a ei? Stai să-ţi spun.. Ştii că era cu băiatul ăla, să vezi ce au făcut.. Ştii că ei erau vecini şi să vezi fată cum au făcut.. etc.” sau „ce frumos a fost la botezul lui Marian, dar a venit vaca aia proastă de vecină a mea îmbrăcată nu ştiu cum”.

2. „cu mucii hăţuri”
Erau vreo 4 tipi în spatele meu care discutau ca femeile despre care am scris mai sus, dar măcar erau pe nişă. Vorbeau despre alt meci.
Unul dintre ei am impresia că a căutat tot meciul un pretext bun că să folosească expresia din subtitlu. Spun asta pentru că atunci când a găsit un context, a folosit expresia „cu mucii hăţuri” de 3 ori.
gen: „era un drac de vreo 18 ani în liga a patra care i-a făcut cu mucii hăţuri pe adversari, să vezi cum îi dribla pe aia şi îi făcea cu mucii hăţuri, am văzut o fază când i-a dat craci unui adversari şi l-a lăsat cu mucii hăţuri”.

Este inevitabil să auzi prostii ţinând cont de volumul unei astfel de discuţii.

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.