AlexScrie.Ro

Lookback: 10 ani de FaceBook

facebookProbabil ați văzut zilele astea destule filmulețe pe FaceBook cu imagini și principalele evenimente ale utilizatorilor din momentul înregistrării lor la rețeaua socială și până ieri. De ce au apărut și ce rost au acele filmulețe? Păi, e simplu. FaceBook a împlinit 10 ani de când a fost lansat. Știți toți povestea FaceBook-ului (că la început a fost făcut doar pentru câțiva stundenți și etc.), nu are rost să mai intrăm în detaliu.

În respectivele filmulețe au apărut doar câteva imagini, cele care au adunat cele mai multe like-uri. Au apărut doar astea pentru că alea au cea mai mare importanță pentru FaceBook. Când spui like, spui FaceBook. Nu trebuie să uităm asta.

Una peste alta, videoclipurile sunt destul de slabe, iar asta nu o spun doar eu.

Eu am cont din 2010, la început nu-l foloseam atât de des, ca apoi să ajung oarecum dependent de această rețea. Nu dependent de like-uri, de postări stupide și de imagini, ci dependent de promovare pe această rețea.

Comentează și tu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Am un cont din 2008, dar nu il mai folosesc deoarece nu mai activez pe facebook. Am schimbat retelele in ultima vreme, acum toata ziua pe twitter, google plus si asa mai departe.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.