Liviu Guță La Eurovision 2013

Liviu Guta jefuit la Brasov!A trebuit să citesc de 3-4 ori din 3-4 surse știrea că Liviu Guță participă la Eurovision ca să cred, concurs la care credeam că o să mă uit și eu, acum mi-a trecut. Credeam că acolo sunt oameni care o ard cu muzică, cu analize, cu note muzicale, șmecherii din astea, dar „cicalaca-cichicea” va fi auzită și acolo pentru că Liviu Guță, manelist (nu vă ascundeți, ați auzit toți de el) a trecut de prima etapă a concursului, mai mult de atât, este acum in semifinală.

Nu mă înțelegeți greșit, nu am nimic cu cei care ascultă genul ăsta de muzică, dar nici cu cei care cântă manele, dar nu-mi plac deloc, adică un le pot asculta acasă în timp ce vorbesc cu prietenii sau fac alte activități, manelele sunt doar pentru petreceri, dar și atunci în cantități mici.

Deci nici Eurovisionul nu mai este ce a fost, de aranjamente se știa de foarte mult timp, dar majoritatea pieselor din concurs erau foarte bune. Mai mult de atât, Liviu Guță, aflat în semifinalele Eurovisionului spune că poate câștiga acest concurs, dar alături de Florin Salam și Adrian Minune. Vă puteți imagina un astfel de trio la un acest gen de concurs?

Paranghelievision este un nume mai bun, probabil, în câțiva ani vor fi numai maneliști care ne vor reprezenta țara.

3 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.