Like-ul La Putere

Cofre-Facebook-Bem-Legaus-2Am cont pe ToateBlogurile.ro de foarte mult timp, este un site foarte interesant unde poți da de foarte mulți bloggeri care scriu foarte bine, este un fel de FaceBook a bloggerilor. De ceva timp nu mai foloseam așa de mult acel cont, când mi-am adus aminte de el, am promovat câteva articole de pe acest blog acolo și am mai și citit altele foarte interesante.

Ca peste tot, și pe acel site sunt foarte multe persoane care nu respectă ideea de bază a proiectului și nu fac nimic altceva decât spam. Nu mare mi-a fost mirarea când am primit mesajul din imaginea de mai jos. Cerșitul de like-uri devine modă, m-am plictisit de toate mesajele de acest gen de pe FaceBook, acum se pare că se extinde această practică.

Nu înțeleg, de ce să te bucuri la un like primit că l-ai cerșit, nu că-l meriți cu adevărat, nu că cineva îți apreciază munca, doar ți-l dă din milă, vede cum te zvârcolești pentru un simplu like ca după ce strângi câteva sute să te bați cu pumnul în piept cu fanii tăi.

Mă rog, exemplu din fotografia de mai jos nu este chiar cel mai bun, se vede după numele contului că nu este o persoană foarte competentă în spatele acelui mesaj, dar nu este singura persoană care procedează astfel. Am văzut că s-au deschis și foarte multe grupuri de FaceBook dedicate schimbului de like-uri, grupuri în care sunt foarte multe persoane, lucru care arată că proiectele de acest gen sunt apreciate, cerșetoria de like-uri devine ceva obișnuit.

Mai bine un like primit de la o persoană care chiar apreciază ce faci tu decât 100 de like-uri primite prin aceste metode.AlexScrie.Ro-cersitul-de-like-uri
click pe imagine pentru a mări

9 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.