Lecții Din Online #2

lifeM-am gândit să scriu acest articol ca un fel de continuare a celuilalt cu același titlu, cel de acum două zile. Nu sunt foarte bine dispus, puțin melancolic și obosit, sper să reușesc să transmit ce vreau. Mă gândeam la zecile de întrebări despre blogging, întrebări ce mi-au fost adresate de mulți prieteni și colegi. Vreau ca acest articol să fie un răspuns la acele întrebări.

Mie îmi place foarte mult să scriu, să-mi spun părerea, să critic unele lucruri, să văd felul cum văd eu alte lucruri etc. De la asta până pe a ajunge un blog nu a fost mult, ciudat este că la început nu mi-am deschis blog pentru asta, tot ce îmi doream era să-mi văd numele undeva pe internet. Am avut mai multe tentative, ba nu-mi plăcea cum pornisem acel blog, ba nu-mi plăcea domeniul, ba făcusem prea multe greșeli să continui, toate astea până când am reușit să adun mai multe informații, să-mi fac o idee despre acest fenomen numit blogging.

Apoi am ajuns pe acest blog, ca blog personal este locul ideal unde-mi pot posta gândurile, dar mai am unele proiecte în online. Tot ce am făcut până acum a fost să scriu tot ce-mi trece prin cap. Cu toate că blogul este nou, au fost unele momente în care unii au încercat să-mi pună bețe în roate, dar nu m-am dat bătut, ceea ce spuneam și în articolul trecut, în viață sunt hopuri pe care trebuie să le depășim cu capul sus, trebuie să luptăm pentru ceea ce ne dorim.

Online-ul mă ajută mult, am mai spus și mă repet, am învățat multe din acest mediu, lucruri folositoare în viață, am învățat să fiu tare, am învățat să nu mă las bătut și am învățat că trebuie să joci dur, toți fac așa, dar în același timp să nu uiți niciodată de unde ai plecat.

Deci, bani din online se fac, am aflat și eu câteva modalități și scot și eu ceva mărunțiș pentru unii, mici averi pentru alții, dar se fac foarte greu, nu poți din prima zi de blogging să scoți bani, trebuie să scrii, să scrii mult și cât mai des posibil, să scrii lucruri interesante și să știi cu cine să te împrietenești și în cine să ai încredere, e ca în viață.

Mă bucur că am descoperit acest mediu, că nu-mi pierd timpul jucându-mă sau făcând alte prostii, fac ceea ce-mi place și am aflat cum se fac banii, am aflat cât de greu se fac și am învățat să apreciez mai mult lucrurile simple.

Simt că nu am transmis tot ce am avut în gând, revin zilele următoare cu un nou articol, #3.

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.