Lecții Din Online #1

rezultateAcum 5 luni am luat un nou blog, aveam doar domeniul de la un prieten care nu a avut timp de el, am ales eu să muncesc puțin la el și nu regret nici o secundă pierdută cu el, acum își scoate toată investiția, investiție ce constă în timp în primul rând.

Blogul a stagnat 3 luni pe paginile 3-4 în Google, ca la începutul acestui an să aibe un start extrem de frumos, l-am promovat puțin, am pus câteva link-uri cu ancora pe tagul principal, câteva advertoriale pe blogurile mele și acum blogul o duce extrem de bine pe prima pagină pe o nișă nu foarte grea, dar nici foarte ușoară. A fost un experiment reușit, am văzut cum se poate ridica un blog pe acele nișe și am hotărât să mă extind puțin, mi-am cumpărat zilele trecute încă 2 domenii și am făcut din ele ceva asemănător cu blogul de care vă spuneam, numai că pe nișe puțin mai diferite.

Deocamdată, din cele două bloguri noi, am unul pe pagina 17 la tagul principal și celălalt nu-l găsesc nici pe pagina 20, sunt sigur că o să reușesc să le aduc pe prima pagină în mai puțin de 3 luni, fără prea multă muncă, am o strategie destul de bună, nu cred că o să dau greș.

Am scris acest articol pentru că sunt foarte fericit de această reușită, un blog pe care-l vedeam greu de adus pe prima pagină este acum pe locul 2 la rezultate, încă puțină muncă și o să fiu primul pe acel tag. La fel o să procedez cu orice nișă, cu voință și multă muncă rezultate nu vor ezita să apară.

Concluzia: Nu vă dați bătuți, orice vis poate deveni realitate dacă nu te lași bătut, cum spunea și Cedry2k în melodia lui Dragonu’-Povești de familie (apropo, o melodie genială, o ascult de mai bine de o săptămână): „Viața e un război, nu cu ceilalți, cu voi.”

Sunt chestii frumoase, am învățat multe din online, lucruri ce nu-mi vor folosi doar online, ci și în viața de zi cu zi. Să nu mă las bătut este doar o lecție.

8 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.