AlexScrie.Ro

Las’ că are tata bani…

Este una pe FaceBook care se sparge în figuri de fiecare dată când cineva îi ridică mingea la fileu. Copila are undeva pe la 13-14 ani și nu ezită niciodată să se laude cu situația financiară a părinților săi. Normal că este o pițipoancă micuță și deja a început să fie „cunoscută” de mai mulți băieți din orașul ei.

Pozele cu teancuri de bani, cu obiecte de valoare de prin casă, cu haine scumpe și texte gen „îmi permit”, „are tata bani”, „are tata bani cât nu aveți voi în 3 vieți” sunt la ordinea zilei.

Părinții nu cred că sunt așa de tâmpiți încât să-și lase odorul să facă atâtea valuri pe internet cu averea lor, ci cred doar că nu știu ce face plodu’ zi de zi în fața calculatorului.

Penibil, dar și amuzant. Spun amuzant pentru că zecile de imagini postate de copilă ar putea stârni interesul hoților, interes ce ar putea să le ducă viața la urină părinților ei.

Mai jos aveți o imagine cu care sunt obișnuiți toți prietenii ei, dar și cei care mai intră din greșeală pe contul de Ask a tipei.

Spun pentru a nu știu căta oară: trebuie să-mi fac curat pe contul de FaceBook.

bani

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Ar trebui sa folosesti niste ghilimele la anumite paragrafe care le afisezi in articole 😀 De exemplu in asta: „să le ducă viața la urină părinților ei” sunt sigur ca treaba cu dusul vietii la urina apartine cuiva cunoscut tot pe internet si intra tot in categoria asta de perle ale internetului 😀

    • cui ii apartine expresia? eu am auzit de ea pe la TV.. folosita de mai multe persoane..

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.