La vita è bella (1997)

la-vita-e-bella-967766lAseară am urmărit un film care mi-a fost recomandat de mătușă mea, care știu că mă citește. Numele filmului este cel din titlu și și-a avut premiera în anul 1997, în România în 1998. Filmul este în regia lui Roberto Benigni care este și personajul principal al acestui film.

Pentru că nu sunt un mare admirator al filmelor, a fost o reușită pentru mine să stau cu tableta drept televizor și să privesc filmul, tot filmul (116 minute), dar asta pentru că este un film extrem de captivant. Mi-a plăcut extrem de mult, genurile acestui film sunt: comedie, dramă, romantic și război.

Pe cinemagia.ro, filmul are nota 9.0, notă primită de la 1124 persoane care au votat. Pe IMDB, filmul despre care discutăm a primit nota 8.5, aceste scoruri arată ceea ce am scris și eu, este un film extrem de frumos și captivant.

Îi mulțumesc mătușei mele pentru că mi-a recomandat acest film și vreau să fac același lucru și eu, deci, dacă sunteți în căutarea unui film bun, recomand La vita è bella, probabil cel mai bun film vizionat de mine în acest an (nu am văzut foarte multe).

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.