AlexScrie.Ro

La Școală În A 3-a Zi De Paște

ponta-doctorMi se pare o prostie să mergem a 3-a zi de Paște la școală. Spun asta pentru că sunt mulți elevi care în această vacanță merg cu părinții în diferite locuri, în vacanță, iar majoritatea vor să petreacă toate cele 3 zile din această sărbătoare relaxându-se. Iar dacă nu stau toate cele 3 zile, stau 2 zile plecați în vacanță, deci presupunem că se întorc acasă a doua zi seara acasă, de unde timp să te pregătești de școală?

Eu am noroc, astăzi este o zi destul de lejeră, nu am foarte multe materii grele și profesorii vor fi înțelegători cu noi, nici măcar nu cred că fac toate cele 5 ore.

Normal era să ne dea vacanță puțin mai târziu și să ne lase și cea de a 3-a zi de Paște acasă.

În altă ordine de idei, nu prea merge școala pe o astfel de temperatură. Este vreme de stat acasă, de distracție și de ieșit cu prietenii.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • In fine, am trecut cu vederea aceasta zi. Oricum am fost ascultat deja la engleza si pentru ca nu am avut timp sa invat am luat un 8… Se putea si mai rau. A trecut repede ziua de scoala, dar parca ai dreptate, nu e potrivita vremea pentru mers la scoala acum…

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.