La Mulți Ani 2013!

sampanie-revelionMereu mi-au plăcut aceste zile de sărbătoare, dar parcă în ultimul timp își pierd din farmec, nu mai este ca înainte, ori pentru că am crescut eu, ori sărbătorile de genul Crăciunului sau Anului Nou nu mai sunt apreciate la adevărata lor valoare. Era ceva care tuturor le dădea o stare de bine, de voie bună și fericire, acum parcă nici obiceiurile noastre moldovenești nu-și mai au farmecul acela.

A fost o zi frumoasă, ultima zi în 2012 a fost ca tot anul, în general obișnuit, dar cu momente frumoase. Am mai auzit mulți care spun ce spun și eu în acest articol, însă aș fi tare bucuros să mai găsesc în blogosferă articole în care să spuneți ce părere aveți despre cum sunt tratate sărbătorile acum și cum erau tratate când eram puțin mai mici. Eu zic că în ritmul acesta aceste sărbători nu vor mai exista, aceste zile vor fi niște zile obișnuite, zile în care se dau petreceri și oamenii au motiv pentru a bea.

O chestie plictisitoare se întâmplă și la TV, în fiecare an este același lucru, Dan Negru pe Antena și țigănii pe la toate programele, manele la greu și pițipoance. Revelioane de prost gust înregistrate cu luni înaintea anului nou.

Cu această ocazie vă urez la mulți ani tuturor cititorilor, dar și celor care nu au auzit de acest blog, sper să avem cu toții un an mult mai bun din toate punctele de vedere și să ne citim cu bine și la anu’. Acesta este ultimul articol pe acest an, LA MULȚI ANI 2013!

13 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.